Dr. Laura Petconi
Acceptam orice asigurare dentara si plan de plata flexibil; Pacientii noi sunt oricand bineveniti
Adresa: 5 Fairview Mall Dr., Suite 325, Toronto
 Tel: 416 496-0404 

HOME   FAPTU' DIVERS 

Dr. Laura Petconi
Acceptam orice asigurare dentara si plan de plata flexibil; Pacientii noi sunt oricand bineveniti
Adresa: 5 Fairview Mall Dr., Suite 325, Toronto
 Tel: 416 496-0404 

JUDIT SIMMS

Firma noastra se ocupa de Imigratie, sponsorizari, humanitarian & compasionate cases, maple leaf card, refugiati, divorturi, small claim court landlord and tenant, real estate closing, insurance claim, bankrupcy, testamente si power of attorney, consultanta, invitatii, legalizari, procuri, traduceri
Inainte de a decide sunati-ne, oferim preturi competitive
Oportunitate noua de a emigra in Canada prin 
PROVINCIAL NOMINEE
PROGRAM
(905) 737-9747

Președintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri că nu există ''nimic concret'', ci doar ''supoziții'' īn acuzațiile de ingerință a Rusiei īn alegerile prezidențiale din SUA și a făcut apel ''să se īnceteze cu vorbăria nocivă'' pe această temă, relatează AFP.
''Nu există nimic concret. Nu sunt decāt supoziții și concluzii bazate pe aceste supoziții. Asta-i tot. Cānd există ceva concret, discutăm'', a declarat președintele rus la Forumul de la Sankt Petersburg.
Īntrebat despre existența unor elemente, care, potrivit serviciilor americane, dovedesc implicarea hackerilor care lucrează pentru Moscova, Putin a răspuns pe un ton de glumă: ''Este posibil să se creeze o adresă de calculator de unde se dorește ! Și există astfel de specialiști, că se va utiliza adresa ta de calculator acasă, ca și cum copiii tăi ar fi la tastatură !''.
Potrivit unui raport făcut public al agențiilor americane de informații, Rusia a īncercat să favorizeze alegerea lui Donald Trump. Kremlinul a negat īntotdeauna acuzațiile de ingerință īn prezidențialele americane, dezmințind īndeosebi că ar avea legătură cu hackerii aflați la originea scurgerilor de informații referitoare la statul major de campanie al lui Hillary Clinton. AGERPRES/(AS — editor: Angela Sārbu, editor online: Gabriela Badea)