Dr. Laura Petconi
Acceptam orice asigurare dentara si plan de plata flexibil; Pacientii noi sunt oricand bineveniti
Adresa: 5 Fairview Mall Dr., Suite 325, Toronto
 Tel: 416 496-0404 

HOME   FAPTU' DIVERS 

Dr. Laura Petconi
Acceptam orice asigurare dentara si plan de plata flexibil; Pacientii noi sunt oricand bineveniti
Adresa: 5 Fairview Mall Dr., Suite 325, Toronto
 Tel: 416 496-0404 

JUDIT SIMMS

Firma noastra se ocupa de Imigratie, sponsorizari, humanitarian & compasionate cases, maple leaf card, refugiati, divorturi, small claim court landlord and tenant, real estate closing, insurance claim, bankrupcy, testamente si power of attorney, consultanta, invitatii, legalizari, procuri, traduceri
Inainte de a decide sunati-ne, oferim preturi competitive
Oportunitate noua de a emigra in Canada prin 
PROVINCIAL NOMINEE
PROGRAM
(905) 737-9747

Hanoi - O vietnameză a avut şocul vieţii ei atunci cānd a aflat că pruncul pe care tocmai īl adusese pe lume avea o greutate de 7,1 kg, relatează AFP.
'Cānd medicul mi-a spus că copilul meu cāntăreşte 7,1 kg, nu ne-a venit să credem', a povestit pentru AFP Tran Van Quan, tatăl bebeluşului născut prin cezariană sāmbătă, īn provincia nordică Vinh Phuc.
Situaţia a fost cu atāt mai suprinzătoare cu cāt, īnainte de naştere, medicii i-au spus mamei lui, Nguyen Kim Lien, că bebeluşul va cāntări īn jur de 5 kg.
Şocul a venit atunci cānd nou-născutul a fost cāntărit īn camera mamei lui. 'Cāntărea 7,2 kg cu cāteva haine pe el, puţin mai mult decāt avea greutatea atunci cānd mama lui l-a adus pe lume', a povestit Tran Van Quan, care spune că mama şi copilul se simt bine.
Personalul spitalului a confirmat pentru AFP greutatea micuţului Tran Tien Quoc, dar a refuzat să facă alte comentarii.
Ultimul bebeluş care a făcut prima pagină a ziarelor din Vietnam din cauza greutăţii sale neobişnuit de mari este o fetiţă născută īn 2008, care cāntărea aproape 7 kilograme.
Īnsă recordul mondial, certificat oficial de Cartea recordurilor Guinness, datează din 1955: o italiancă din Aversa, īn apropiere de Napoli, a dat naştere unui băieţel de 10,2 kg.AGERPRES/(AS - autor: Florin Ştefan, editor: Codruţ Bălu)