HOME   FAPTU' DIVERS 

NEW WAVE TRAVEL
1075 Bay St. Toronto, ON
Tel: (416) 651-4102
Toll FREE: 1 800-463-1512
Email: martha@newwavetravel.net
TICO Registration # 1337762

Roma - Ministrul italian de Interne, liderul de extrema-dreaptă Matteo Salvini, este un 'Baby Trump' care exploatează temerile oamenilor pentru a cāştiga voturi, a declarat actorul american Richard Gere īntr-un interviu acordat unei publicaţii italiene şi citat de DPA.
Gere, 69 de ani, a intrat recent īn polemică cu Salvini pe tema Open Arms, o navă caritabilă cu peste 100 de migranţi la bord, căreia i s-a refuzat intrarea īntr-un port din Italia.
'Ministrul vostru de Interne are aceeaşi mentalitate ca preşedintele Trump. De fapt, l-aş numi pe Salvini un 'Baby Trump'. El foloseşte acelaşi ignoranţă radicală, exploatează frica şi ura', a declarat Gere cotidianului italian Corriere della Sera.
Īn urmă cu două săptămāni, Gere s-a urcat la bordul Open Arms pentru a aduce alimente migranţilor. Īn replică, Salvini l-a īndemnat pe faimosul actor să-i ia pe migranţi la Hollywood şi să-i găzduiască 'īn vilele sale'.
'Dacă ministrul vostru de Interne ar petrece ceva timp cu aceşti oameni, le-ar ascultat poveştile, traumele de familie, şi-ar schimba perspectiva', a precizat actorul, mărturisind totodată că şi-ar dori să-l īntālnească cu Salvini deoarece este sigur că acesta nu este aşa cum se prezintă īn public.
'Are o familie, copii, părinţi. [Dar] vede politica ca pe un pretext pentru a-şi spori rata de aprobare', a comentat vedeta despre oficialul italian.AGERPRES/(AS - autor: Ana Bīgu, editor: Codruţ Bălu)