WORLD LINE CARGO - Coletarie - Transport

Trimite colete acasa la cele mai mici tarife - Maritim, Aerian, Livrare la domiciliu.

Puncte de colectare pachete in: Toronto, Richmond Hill, Mississauga, Brampton, Kitchener, London, Hamilton, Burlington, Oakville. 1-888-472-8478  - 1-888-GRATIS -8   worldlinecargo.com

HOME  FAPTU' DIVERS 

Dr. Tudor Iorgovan
Chirurgie dentara, Implantologie, Tratamente estetice.
6 Lawton Blvd. Suite 201, Toronto
Tel: 416 975-0606
www.lawtondental.ca

Dr. Gina Caminschi
Cu deosebita grija tratam oamenii - nu numai disfunctii dentare
Adresa: 918 Dundas St. E, Suite 208, Mississauga
Tel: 905 804-8182

Muntenegru a devenit luni oficial cel de-al 29-lea stat membru al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), transmite AFP.
Ministrul muntenegrean de externe, Srdjan Darmanovic, a predat instrumentele de aderare a țării sale la NATO în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Departamentul de Stat al SUA, în prezența premierului Muntenegrului, Dusko Markovic.
Intrarea în NATO ''este un eveniment istoric'' pentru o țară care a trebuit ''să îndure enorme sacrificii în sec. al XIX-lea și în sec. al XX-lea, (...) pentru a fi recunoscută de către lume cu propriul său nume și cu propriile sale simboluri'', a declarat Markovic în cadrul ceremoniei.
La rândul său, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a subliniat că aderarea Muntenegrului la Alianța Nord-Atlantică va favoriza ''stabilitatea în vestul Balcanilor'' și ''pacea și securitatea internațională''.
AFP notează că integrarea în NATO a fostei republici iugoslave este considerată de către Moscova drept ''o provocare''.
Odată cu aderarea Muntenegrului, NATO controlează acum întregul litoral nordic al Mării Mediterane, de la strâmtoarea Gibraltar până la Siria. AGERPRES/(AS — editor: Angela Sârbu, editor online: Daniela Juncu)