Dr. Mariana Borsatti - dentist - / Mario Borsatti - Denturist

Adresa: 14-16 Finch Ave. West, Toronto (la statia de metrou Finch)

Tel: 416 221-9886

 HOME   FAPTU' DIVERS 


Dr. Mariana Borsatti
- dentist - 
Mario Borsatti
- Denturist, specialist in proteze dentare. Laborator propriu - Oferim servicii dentare complete.  Programare necesara. Plata direct prin asifurare - unde este posibil. Urgente si pacienti noi sunt bineveniti.

Program de luni pana vineri 
de la 10 am la 8 pm.

Adresa: 14-16 Finch Ave. West, Toronto (la statia de metrou Finch)

Tel: 416 221-9886

Praga - Artistul ceh de muzică pop Karel Gott, supranumit ''Vocea de Aur din Praga'' sau ''Sinatra din Est'', a decedat marţi seară, la vârsta de 80 de ani, informează agenţiile DPA şi AFP.
Cântăreţul a anunţat în luna septembrie că suferă de leucemie acută. Anterior, artistul fusese diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic.
''Cu imensă tristeţe în inimă anunţ că iubitul meu soţ, Karel Gott, a decedat marţi, chiar înainte de miezul nopţii, după o boală îndelungată şi gravă'', a scris soţia sa, Ivana, pe site-ul artistului.
''Este o veste extrem de tristă pentru întreaga noastră ţară. Karel Gott a fost un adevărat artist, care s-a oferit celorlalţi', a transmis preşedintele ceh, Milos Zeman, pe Twitter.
Premierul Republicii Cehe, Andrej Babis, a anunţat că va propune organizarea unor funeralii naţionale pentru Gott, la Catedrala Sfântul Vitus din Praga.
Karel Gott a avut o activitate artistică prodigioasă, de aproape şase decenii. El a vândut peste 50 de milioane de copii ale albumelor sale.
Născut la 14 iulie 1939 în Pilsen, vestul Boemiei, artistul a devenit o figură legendară în ţara sa, Republica Cehă.
Artistul şi-a făcut debutul pe scenă la vârsta de 18 ani, pe vremea când învăţa să devină electrician.
Karel Gott a câştigat premiul ''Privighetoarea de Aur'', acordat în urma votului publicului, de 42 de ori.
În 2003 Gott a suferit un accident vascular cerebral minor, însă a continuat că cânte.
În 2008, artistul s-a căsătorit cu iubita sa, prezentatoarea TV Ivana Machackova, cu 37 mai tânără decât el, în cadrul unei ceremonii în Las Vegas. Karel Gott a avut două fiice, Charlotte Ella şi Nelly Sofie, în urma relaţiei cu Machackova şi alte două fiice, Dominika şi Lucie, din relaţii anterioare, notează DPA.AGERPRES/(AS - autor: Dana Purgaru, editor: Codruţ Bălu)