AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel 
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143 Email: raluca@airflightcanada.com www.airflightcanada.com    TICO # 50017862

HOME  FAPTU' DIVERS 

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Dr. Mihnea Strugurescu
Associate in Dentistry with The Faculty of Dentistry
University of Toronto, M.D., D.D.S., D.H.C., - Medic Stomatolog
745 Danforth Ave. Suite 309
Tel: 416 469-1968
Oferim o īntreagă gamă de servicii dentare pentru adulţi şi copii: - Implante -  Stomatologie cosmetică - Albirea dinţilor - Faţete de porţelan Lumineers - Proteze dentare - Ortodonţie - Tratamente gingivale
Clinica dentară este deschisă de Luni pānă Sāmbătă

Dr. Laura Petconi
Acceptam orice asigurare dentara si plan de plata flexibil
Pacientii noi sunt oricand bineveniti
Adresa: 5 Fairview Mall Dr., # 325, Toronto
Tel: 416 496-0404

Denunţānd comisiile, anchetele şi 'ura īntre partide' provocate de chestiunea privind amestecul Rusiei īn alegeri, preşedintele american Donald Trump a afirmat duminică, īntr-o serie de postări pe Twitter, că Moscova "a reuşit dincolo de cele mai nebuneşti vise ale sale", dacă intenţia sa a fost cu adevărat "să creeze discordie, dezordine şi haos īn Statele Unite", relatează AFP.
"Cei de la Moscova mor de rās. Trezeşte-te, America!", a scris preşedintele american duminică dimineaţă pe reţeaua de socializare.

"Dacă scopul Rusiei a fost să creeze discordie, dezordine şi haos īn Statele Unite, atunci, cu toate aceste audieri īn comisii, anchete şi ură īntre partide, ea a reuşit dincolo de cele mai nebuneşti vise ale sale", a postat Donald Trump.

Acest mesaj face parte dintr-o nouă avalanşă de postări pe Twitter pe care Donald Trump le-a făcut īncepānd cu ora locală 06.30, īn contextul īn care preşedintele īşi petrece acest weekend prelungit, luni fiind sărbătoare īn SUA, īn complexul său din Florida.
Toate postările sunt centrate pe ancheta privind ingerinţa Rusiei īn campanie prezidenţială din SUA din 2016. Nici una nu face referire la cele 17 persoane ucise miercuri īntr-un liceu din Florida, īn contextul īn care Donald Trump a fost interpelat personal sāmbătă de elevi īn timpul unei reuniuni anti-arme.
Donald Trump a acuzat sāmbătă seară FBI că a ratat semnalele īn legătură cu atacatorul din Florida, Nikolas Cruz, considerānd că poliţia federală americană a petrecut īn schimb 'prea mult timp' cu ancheta privind Rusia.
Washingtonul a pus oficial sub acuzare vineri 13 cetăţeni ruşi, printre care şi un apropiat al preşedintelui Vladimir Putin, pentru că au favorizat īn 2016 candidatura actualului lider de la Casa Albă.
"Nu am spus niciodată că Rusia nu s-a amestecat īn alegeri, am spus că "probabil Rusia, China sau o altă ţară sau un grup, ori poate că a fost vorba de un geniu de 180 de kilograme care stătea īn pat şi se juca la calculator'. 'Minciuna' rusă a fost că echipa de campanie a lui Trump a fost complice a Rusiei - nu s-a īntāmplat niciodată asta!", a mai scris Trump duminică īntr-una din postările sale de pe Twitter.AGERPRES/(AS - editor: Ionuţ Mareş, editor online: Anda Badea)