AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel 
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143 Email: raluca@airflightcanada.com www.airflightcanada.com    TICO # 50017862

HOME  FAPTU' DIVERS 

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Dr. Mihnea Strugurescu
Associate in Dentistry with The Faculty of Dentistry
University of Toronto, M.D., D.D.S., D.H.C., - Medic Stomatolog
745 Danforth Ave. 
Suite 309
Tel: 416 469-1968
Oferim o întreagă gamă de servicii dentare pentru adulţi şi copii: - Implante -  Stomatologie cosmetică - Albirea dinţilor - Faţete de porţelan Lumineers - Proteze dentare - Ortodonţie - Tratamente gingivale
Clinica dentară este deschisă de Luni până Sâmbătă

Canberra - Unul dintre cele mai puternice incendii, care arde de mai bine de 10 săptămâni în statul australian New South Wales, este în sfârşit sub control, conform unui anunţ făcut duminică de pompieri, transmite DPA.
Incendiul de pe Muntele Gospers a izbucnit din cauza unui fulger la 26 octombrie şi a cuprins mai mult de jumătate de milion de hectare de teren la nord-vest de Sydney. Focul a cuprins şi zone din Munţii Albaştri, un parc naţional aflat la vest de Sydney.
Conform unui anunţ făcut de pompierii din Hawkesbury pe Facebook, lupta cu acest incendiu a durat foarte mult din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.
De asemenea, pompierii au lansat şi un apel către populaţie pentru păstrarea vigilenţei, precizând că sezonul incendiilor de vegetaţie nu s-a terminat şi există încă zone în pericol de incendiu.
Tot duminică autorităţile din statul Victoria au anunţat moartea încă unui pompier, numărul total al australienilor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiilor ajungând la cel puţin 27. Pompierul decedat, care avea 40 de ani de experienţă, a murit sâmbătă, în timp ce lupta cu flăcările din regiunea Omeo.
Condiţiile meteorologice propice - scăderea temperaturilor, ploile şi vântul mai puţin puternic - le-au oferit un răgaz pompierilor extenuaţi şi au contribuit, de sâmbătă, la calmarea incendiilor din statele Victoria şi New South Wales.
Situaţia este însă departe de a se fi calmat. Vineri noapte, trei focare s-au unit creând un 'mega-incendiu' în regiunea muntoasă Snowy Mountains, la frontiera statelor Victoria şi New South Wales (NSW) acoperind o zonă de peste 6.000 de kilometri pătraţi.
Acest al doilea incendiu de proporţii - după cel din Gospers Mountain, produs la vest de Sydney şi care a mistuit o zonă de şapte ori mai mare decât suprafaţa portului Singapore - îngrijorează autorităţile în faţa posibilităţii fuziunii cu alte focare, în pofida ploilor căzute în ultimele zile dar care nu au putut să le stingă.
În total, peste 2.000 de gospodării au fost distruse de foc, incendiile mistuind o suprafaţă de două ori mai mare decât cea a Belgiei. Totodată, se estimează că un miliard de animale sălbatice au pierit, sau au rămas fără habitat în urma acestor incendii devastatoare.
Mii de australieni au demonstrat vineri în mai multe oraşe din ţară pentru a cere demisia prim-ministrului Scott Morrison, din cauza lipsei sale de acţiune în faţa incendiilor forestiere. Picătura care a umplut paharul multor australieni a fost plecarea în vacanţă în Hawai a premierului australian, luna trecută, în plină criză a incendiilor, fapt pentru care acesta s-a văzut obligat să-şi ceară scuze public.AGERPRES/(AS - editor: Codruţ Bălu)