AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel 
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143 Email: raluca@airflightcanada.com www.airflightcanada.com    TICO # 50017862

HOME  FAPTU' DIVERS 

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Dr. Mihnea Strugurescu
Associate in Dentistry with The Faculty of Dentistry
University of Toronto, M.D., D.D.S., D.H.C., - Medic Stomatolog
745 Danforth Ave. 
Suite 309
Tel: 416 469-1968
Oferim o īntreagă gamă de servicii dentare pentru adulţi şi copii: - Implante -  Stomatologie cosmetică - Albirea dinţilor - Faţete de porţelan Lumineers - Proteze dentare - Ortodonţie - Tratamente gingivale
Clinica dentară este deschisă de Luni pānă Sāmbătă

Argentina şi Uruguay sunt private de electricitate din cauza unei pene masive de curent pe īntreg teritoriul lor īncepānd de duminică dimineaţă, au transmis pe Twitter companiile de distribuţie din cele două ţări, relatează AFP
"O defecţiune masivă la sistemul de interconexiune electrică a lăsat fără energie Argentina şi Uruguay", a precizat compania Edesur Argentina.
"Din cauza unei deficienţe generale a sistemului de interconexiune, Argentina şi ţările limitrofe au rămas fără electricitate", a transmis la scurt timp, la rāndul său, compania Edenor pe aceeaşi reţea de socializare.
Compania uruguayană UTE a scris la rāndul său pe Twitter că "la ora 07:06 (10:06 GMT) o defecţiune de funcţionare a reţelei argentiniene a afectat sistemul interconectat, privānd de electricitate īntregul teritoriu şi mai multe provincii din ţara vecină".
La puţin peste o oră de la declanşarea defecţiunii, UTE a precizat că "există deja oraşe de coastă unde serviciul electric a fost restabilit, iar eforturile continuă pentru a restabili īntregul serviciu".
Argentina, care numără 44 de milioane de locuitori, şi Uruguay, cu 3,4 milioane de locuitori, au acelaşi sistem de interconexiune electrică centralizată pe barajul comun Salto Grande, situat la 450 de km nord de Buenos Aires şi la 500 de km nord de Montevideo. AGERPRES/(AS - editor: Ionuţ Mareş, editor online: Simona Aruştei)