AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel 
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143 Email: raluca@airflightcanada.com www.airflightcanada.com    TICO # 50017862

HOME  FAPTU' DIVERS 

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Dr. Mihnea Strugurescu
Associate in Dentistry with The Faculty of Dentistry
University of Toronto, M.D., D.D.S., D.H.C., - Medic Stomatolog
745 Danforth Ave. Suite 309
Tel: 416 469-1968
Oferim o întreagă gamă de servicii dentare pentru adulţi şi copii: - Implante -  Stomatologie cosmetică - Albirea dinţilor - Faţete de porţelan Lumineers - Proteze dentare - Ortodonţie - Tratamente gingivale
Clinica dentară este deschisă de Luni până Sâmbătă

Dr. Laura Petconi
Acceptam orice asigurare dentara si plan de plata flexibil
Pacientii noi sunt oricand bineveniti
Adresa: 5 Fairview Mall Dr., # 325, Toronto
Tel: 416 496-0404

Bruxelles- Uniunea Europeană şi China vor transmite la summitul lor, ce se va desfăşura joi şi vineri la Bruxelles, un mesaj comun de susţinere a Acordului de la Paris privind schimbările climatice, în contextul unei posibile retrageri a SUA din acest acord, relatează agenţiile AFP şi EFE.
Acordul se va aplica în continuare indiferent de o retragere a SUA, au declarat miercuri surse europene. 'Vom publica o declaraţie comună despre schimbările climatice, în care UE şi China, ca principali emiţători de CO2, vor afirma că vor aplica acordul', a indicat una dintre surse, care a cerut să i se păstreze anonimatul.
Reacţia survine după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat că în zilele următoare va comunica decizia sa privind respectivul acord pe care în campania electorală a promis că nu-l va aplica, invocând faptul că restricţiile impuse SUA prin această înţelegere afectează ocuparea forţei de muncă şi creşterea economică.
O soluţie avansată de unii responsabili ai Administraţiei de la Washington ar fi ca SUA să rămână semnatare ale acordului, dar să-şi reexamineze în acelaşi timp obiectivele şi angajamentele. Spre deosebire de Protocolul de la Kyoto (încheiat în anul 1997), acordul încheiat la Paris nu prevede obiective constrângătoare, angajamentele naţionale fiind asumate pe o bază voluntară. Astfel, obiectivul asumat de SUA sub administraţia Barack Obama este o reducere a emisiilor cu efect de seră cu 26-28% până în anul 2025, faţă de nivelul din 2005. Dar responsabili din administraţia Trump au apreciat că acest obiectiv este prea îndrăzneţ.
Dacă Donald Trump va decide totuşi să retragă SUA din acord, el ar trebui să invoce articolul 28 din textul acestuia, ce permite o astfel de retragere, care însă ar deveni efectivă abia în anul 2020. O variantă mai scurtă ar fi ca SUA să iasă pur şi simplu din Convenţia-cadru a Naţiunilor Unite privind schimbările climatice.
Întrebat despre acest subiect după ce presa a evocat miercuri retragerea iminentă a SUA din acord, vicepreşedintele Comisiei Europene pentru energie, Maros Sefcovic, a răspuns că 'nu va fi sfârşitul lumii' dacă Washingtonul ia o asemenea decizie şi că Europa este pregătită să preia 'leadership-ul' în ceea ce priveşte mediul.AGERPRES/(AS - autor: Sorin Popescu, editor: Ionuţ Mareş)