AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel 
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143 Email: raluca@airflightcanada.com www.airflightcanada.com    TICO # 50017862

HOME  FAPTU' DIVERS 

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Dr. Mihnea Strugurescu
Associate in Dentistry with The Faculty of Dentistry
University of Toronto, M.D., D.D.S., D.H.C., - Medic Stomatolog
745 Danforth Ave. 
Suite 309
Tel: 416 469-1968
Oferim o întreagă gamă de servicii dentare pentru adulţi şi copii: - Implante -  Stomatologie cosmetică - Albirea dinţilor - Faţete de porţelan Lumineers - Proteze dentare - Ortodonţie - Tratamente gingivale
Clinica dentară este deschisă de Luni până Sâmbătă

Premierul canadian Justin Trudeau a făcut apel la concetăţenii săi să fie uniţi în faţa crizei noului coronavirus şi a avertizat împotriva discriminării membrilor comunităţii chineze din Canada, relatează AFP.
"Nu este permisă în ţara noastră discriminarea alimentată de teamă şi dezinformare", a spus Trudeau la o recepţie pentru Noul An Chinezesc la Scarborough, o suburbie a oraşului Toronto.
"Ştiu că acest început de an a fost dur pentru mulţi dintre voi", datorită îngrijorării pentru apropiaţii din străinătate, a adăugat premierul.
Trudeau şi-a lansat mesajul de solidaritate pentru canadienii de origine chineză în contextul în care membri ai acestei comunităţi s-au alarmat în legătură cu înmulţirea comentariilor ostile sau rasiste pe reţelele de socializare de la izbucnirea epidemiei.
Săptămâna trecută, responsabili în domeniul sănătăţii şi ai comunităţii chineze din Toronto au avertizat împotriva unei resurgenţe a rasismului şi xenofobiei care s-au manifestat în timpul epidemiei de SARS (Sindromul Acut Respirator Sever) din 2003. Boala a făcut 44 de morţi în Canada.
Amy Go, preşedinta interimară a Consiliului Naţional Sino-Canadian pentru Justiţie Socială, a deplâns într-un interviu la postul de televiziune CBC "stigmatizarea injustă" ale cărei victime sunt canadienii de origine chineză.
Ea a salutat afirmaţiile lui Trudeau, exprimându-şi în acelaşi timp dorinţa ca guvernul să afacă mai mult "pentru a-i calma pe cei îngrijoraţi" şi "pentru a lupta împotriva rasismului".
Canada, care numără o importantă comunitate de origine chineză, a înregistrat pentru moment patru cazuri de coronavirus.
Boala, care se propagă din decembrie pornind din oraşul chinez Wuhan, a contaminat aproape 12.000 de persoane în China continentală, unde 259 de persoane au murit, conform unui bilanţ oficial de la 1 februarie.AGERPRES/(AS - editor: Ionuţ Mareş, editor online: Alexandru Cojocaru)