HOME  FAPTU' DIVERS  

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Acupunctura si Clinica de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale - Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

Consiliul mondial al Federației Internaționale de Automobilism (FIA) a validat, miercuri, la Paris, mai multe calendare competiționale pe 2018, īntre care cel al Formulei 1, cu 21 de Mari Premii, față de 20 īn acest sezon, precum și cel al Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), informează AFP.
Raliul Turciei, care va intra īn calendarul WRC īn locul celui al Poloniei, este confirmat pentru perioada 14-16 septembrie 2018, īntr-un sezon care menține 13 etape.
Așa cum era prevăzut, din cauza revenirii Grand Prix-urilor Franței și Germaniei, vor exista 21 de curse īn calendarul pe 2018 al Formulei 1, față de 20 īn acest sezon, cea mai lungă serie de curse de la debutul categoriei regină īn anul 1950.
De asemenea, calendarul de Formula E, destinat monoposturilor sută la sută electrice, care numără 11 Grand Prix-uri, Marele Premiu de la Sao Paulo va fi īnlocuit cu Punta del Este din Uruguay (17 martie).
Consiliul FIA a aprobat, totodată, calendarul Campionatului Mondial de anduranță (WEC), cu opt curse īn 2018 și 2019 și cu două ediții ale cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Campionatul LMP1 pentru modele hibride și nehibride se va desfășura īntr-o singură și unică categorie unificată, īn care Toyota, singurul constructor rămas īn competiție după plecarea Porsche, va fi confruntat cu echipe private.
De asemenea, Campionatul Mondial pentru turisme (WTCC) va deveni īn 2018 o Cupă Mondială rebotezată WTCR, după o fuziune cu rivalul TCR. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)