HOME  FAPTU' DIVERS  

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Acupunctura si Clinica de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale - Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

Noile sancțiuni americane împotriva Rusiei sunt 'mai mult decât problematice', a estimat vineri ministrul german de externe Sigmar Gabriel, care a criticat în acest context SUA că se îndepărtează de cooperarea cu Uniunea Europeană în ceea ce privește abordarea relațiilor cu Rusia, informează agenția Reuters.

Această cooperare între UE și SUA a fost în trecut esențială în conturarea unui răspuns puternic față de Moscova, a explicat Sigmar Gabriel într-un discurs susținut în orașul german Wolfsburg.
'Din legea (votată de Congresul american n.red) rezultă clar că ei urmăresc interese economice și noi considerăm acest lucru inacceptabil', a continuat șeful diplomației germane. Această lege 'combină agresiv chestiuni de politică externă cu interese economice americane și spune: vrem să scoatem gazul rusesc de pe piața europeană pentru ca să putem vinde acolo gaz american și evident că noi (Germania n.red) nu putem accepta așa ceva', a explicat Sigmar Gabriel.
Președintele american Donald Trump, deși a precizat că nu este pe deplin de acord cu noile măsuri, întrucât în opinia sa ele riscă să apropie China, Rusia și Coreea de Nord, a promulgat miercuri legea adoptată de Congres care instituie noi sancțiuni nu doar împotriva Rusiei, ci și Iranului și Coreii de Nord. În cazul Rusiei sancțiunile vizează în special sectorul energetic, astfel că aceste măsuri au fost dezaprobate de Uniunea Europeană, care se teme că ele pot afecta aprovizionarea cu gaze rusești.
Legea prevede sancțiuni pentru orice companie care participă la dezvoltarea, întreținerea, modernizarea sau repararea infrastructurilor ruse folosite pentru exportul de petrol și gaze, astfel că ar putea fi afectate interesele unor companii europene, cum sunt cele implicate în construcția gazoductului Nord Stream II, care leagă Rusia de Germania prin Marea Baltică.  AGERPRES/(AS — autor: Sorin Popescu, editor: Tudor Martalogu, editor online: Simona Aruștei)