HOME  FAPTU' DIVERS  

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Acupunctura si Clinica de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale - Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

Bucureşti - Bucureştiul, cu un stoc de birouri moderne de 2,55 milioane mp, are o densitate de 1,4 mp/locuitor, la jumătate faţă de Varşovia sau Praga, oraşe în care densitatea de birouri moderne a depăşit pragul de 3 mp/locuitor, se arată într-o analiză de specialitate, transmisă miercuri AGERPRES.
Potrivit C&W Echinox, în privinţa densităţii Capitala se situează la nivelul unor oraşe din Polonia, precum Cracovia, Wroclaw sau Katowice.
'Practic, ca densitate, Bucureştiul este în prezent la nivelul unor oraşe secundare din Polonia, precum Cracovia, Wroclaw sau Katowice, unde densitatea de birouri moderne este între 1,2 mp şi 1,45 mp/locuitor. În Bratislava, capitala Slovaciei, densitatea este de 4 mp/locuitor, în timp ce în Budapesta nivelul este de 2 mp/locuitor.
La nivelul oraşelor regionale din România, cea mai dezvoltată piaţă de birouri este Cluj-Napoca, cu un nivel de 0,74 mp/locuitor, urmată de Iaşi (0,5 mp/locuitor) şi Timişoara (0,45 mp/locuitor)', se arată în comunicat.
În ultimii zece ani, stocul modern de birouri din Bucureşti s-a triplat, ţinând cont că, la sfârşitul anului 2007, în Bucureşti erau operaţionale spaţii cu o suprafaţa de 875,000 mp.
Pentru următorul deceniu, consultanţii Cushman & Wakefield Echinox estimează că stocul de birouri din Capitală poate cunoaşte o nouă dublare, până la nivelul de 5 milioane mp, care ar duce densitatea spre pragul de 3 mp/locuitor, la nivelul actual din Varşovia şi Praga. 'Pentru ca acest prag să fie atins, ar trebui ca ritmul de dezvoltare actual din piaţă să se menţină constant, la aproximativ 250.000 mp pe an', menţionează sursa citată.
Anul trecut, în Bucureşti au fost livrate clădiri noi cu o suprafaţă închiriabilă de 275.000 mp, iar pentru perioada 2017 - 2018 este anunţată livrarea unor proiecte cu o suprafaţă cumulată de peste 500.000 mp.AGERPRES