Dr. Christina Oprescu-Havriliuc & Assoc.
Stomatologie pentru intreaga familie; Servicii stomatomogice variate si de calitate; Program de lucru avantajos, inclusiv dupa amiaza si sambata; Timp minim de asteptare cu respectarea programarilor; Noii pacienti sunt bineveniti; Ambianta relaxanta
Acces facil
Adresa: 701 Sheppard Ave.,  Suite 205, Toronto Tel: 416 225-8822 

 

HOME   

D&G Europe Consulting
343 Preston Street 
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Fax: (613) 730-7023
Tel: (613) 230-7207
Toll free (numai din Canada): 1-866-311-4692
Email: info@mycanadaimmigration.com
Website: www.mycanadaimmigration.com
Bucuresti: 314.44.61 (tel/fax) si 0723211893

ANUNT IMPORTANT: 
Cu incepere de la 13 aprilie 2004, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai CSIC (Societatea canadiana a consultantilor de imigratie).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in CSIC
(detalii la www.csic-scci.ca)

Comisia Europeană a declarat luni că Uniunea Europeană este pregătită pentru un Brexit fără acord, avertizānd totodată că Marea Britanie va avea de suferit cel mai mult īn urma unui astfel de scenariu, potrivit Reuters.
Īn cadrul unei conferinţe de presă, purtătoarea de cuvānt a Comisiei Europene, Natasha Bertaud, a declarat că o ieşire fără acord a Marii Britanii din blocul comunitar nu este īn niciun caz scenariul preferat de UE, adăugānd că executivul comunitar nu vede nevoia unor pregătiri suplimentare pentru situaţii neprevăzute īn acest stadiu.
'Īn mod evident, aceasta va provoca disfuncţionalităţi semnificative atāt pentru cetăţeni, cāt şi pentru mediul de afaceri, ceea ce va avea un impact economic negativ grav', a apreciat Bertaud, avertizānd īmpotriva oricărei ieşiri bruşte din UE. 'Acesta ar fi proporţional mult mai mare pentru Regatul Unit decāt pentru cele 27 de state ale UE', a spus ea, citānd o declaraţie făcută anterior de preşedintele Comisiei īn exerciţiu, Jean-Claude Juncker, care a spus că dacă se va ajunge la un Brexit fără acord, 'britanicii vor fi, din păcate, cei mai mari perdanţi'.
Partidul Laburist, de opoziţie, a cerut luni la Londra ca parlamentul să revină din vacanţă pentru a discuta despre măsurile ce ar trebui să fie luate pentru a atenua disfuncţionalităţile ce ar putea să apară ca urmare a Brexitului, după ce documente guvernamentale care au ajuns īn presă relevau posibilitatea unor penurii de produse alimentare, carburanţi şi medicamente īn cazul ieşirii Regatului Unit din blocul comunitar fără acord. AGERPRES/ (AS-autor: Lilia Traci; editor: Sorin Popescu, editor online: Anda Badea)