Dr. Christina Oprescu-Havriliuc & Assoc.
Stomatologie pentru intreaga familie; Servicii stomatomogice variate si de calitate; Program de lucru avantajos, inclusiv dupa amiaza si sambata; Timp minim de asteptare cu respectarea programarilor; Noii pacienti sunt bineveniti; Ambianta relaxanta
Acces facil
Adresa: 701 Sheppard Ave.,  Suite 205, Toronto Tel: 416 225-8822 

 

HOME   

D&G Europe Consulting
343 Preston Street 
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Fax: (613) 730-7023
Tel: (613) 230-7207
Toll free (numai din Canada): 1-866-311-4692
Email: info@mycanadaimmigration.com
Website: www.mycanadaimmigration.com
Bucuresti: 314.44.61 (tel/fax) si 0723211893

ANUNT IMPORTANT: 
Cu incepere de la 13 aprilie 2004, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai CSIC (Societatea canadiana a consultantilor de imigratie).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in CSIC
(detalii la www.csic-scci.ca)

VIOREL RUSU
Sales Representative
2014 & 2015 President's Gold Award Winner
2010, 2011 & 2013 Master Sales Award Winner

Servicii Imobiliare in Toronto si Imprejurimi
Tel: 416 877-6341
Email: vrusu.realtor@gmail.com

Federaţia Rusă a desfăşurat īn apropiere de graniţa cu Ucraina importante capacităţi ofensive, īn special sute de tancuri, relevă imagini din satelit, potrivit agenţiei de presă ucrainene Ukrinform.
"Imagini din satelit de pe Google Earth, realizate īn luna noiembrie, arată prezenţa a sute de tancuri de luptă ruseşti la noua bază militară de la periferia oraşului Kamensk-Şahtinski", menţionează agenţia de presă citată, cu referire la publicaţia internet Defence Blog.
La această mare bază militară, situată la numai 18 km de graniţa ucraineană īn dreptul regiunii Donbas, se află sute de tancuri T-64 şi T-62M, mii de camioane militare, sisteme de artilerie şi alte echipamente militare.
Anterior, şeful Statului Major al forţelor ucrainene, generalul Viktor Mujenko, declarase īntr-un interviu acordat Reuters că, din august, armata rusă şi-a consolidat īn mod semnificativ forţele la frontiera cu Ucraina, ceea ce reprezintă o ameninţare militară fără precedent de la anexarea peninsulei Crimeea īn 2014.
Īn sprijinul afirmaţiei sale, generalul ucrainean a prezentat mai multe imagini din satelit care arată prezenţa tancurilor ruseşti T-62 M la 18 km de graniţa ucraineană, unde numărul lor a crescut de la 93 la 250 īntre mijlocul lunii septembrie şi 1 octombrie.
Īn opinia sa, aceasta este o dovadă a consolidării concertate de forţe ruse īnainte de 25 noiembrie, cānd gărzile de coastă ruse au oprit cu forţa şi sechestrat trei nave militare ucrainene īn apropiere de strāmtoarea Kerci, după ce au deschis focul asupra lor, o acţiune ce a provocat temeri conducerii ucrainene că acest incident ar putea fi precursorul unei invazii de amploare.
Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko l-a acuzat pe omologul său rus Vladimir Putin că doreşte să anexeze īntreaga Ucraină. Īn urma acestui incident naval, Kievul a instituit legea marţială pe o perioadă de 30 de zile īn zonele cele mai vulnerabile.
Sāmbătă, pe podul peste strāmtoarea Kerci, care asigură legătura īntre Rusia şi peninsula Crimeea, a fost văzut un convoi motorizat de tenhnică rusească īndreptāndu-se spre Crimeea, conform agenţiei de presă Unian. AGERPRES/(AS-autor:Lilia Traci, editor online: Alexandru Cojocaru)