HOME     FAPTU' DIVERS   

MATEO RENOVATION
Va sta la dispozitie cu servicii profesionale si de calitate: painting interior si exterior, plastering, montat faianta - gresie, renovat basement, montat hardwood floor.
Tel: 416 268-9106 sau 
647 504-9425

MARIUS MITROFAN,
B. Eng

Agentul dumneavoastra de Real Estate 
pentru zona GTA.
Sunati cu incredere la 
416 828-9064
www.mariusmitrofan.ca;
Email: marius_mitrofan@rogers.com

Agentul FBI Peter Strzok, exclus īn decembrie din ancheta privind ingerinţa Moscovei īn alegerile prezidenţiale americane pentru că s-a aflat că a scris mesaje sms critice la adresa lui Donald Trump, a fost concediat din poliţia federală a SUA, a anunţat luni avocatul său, transmite Reuters.
Concediat vineri seara, Strzok devine al treilea responsabil de rang īnalt demis din FBI īn timpul administraţiei Trump.
Aitan Goelman, avocatul lui Strzok, a menţionat īntr-un comunicat că decizia de demitere a clientului său, luată de directorul adjunct al FBI, David Bowdich, reprezintă o "īndepărtare de la practicile Biroului" şi a fost motivată politic.

Atāt fostul director al FBI James Comey, demis de Trump īn mai 2017, cāt şi fostul director adjunct Andrew McCabe, demis īn martie, au susţinut că au fost concediaţi pentru că sunt martori cruciali īn ancheta procurorului special Robert Mueller īn ce priveşte o posibilă īncercare de "obstrucţionare a justiţiei" de către Trump.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Toth, editor: Sorin Popescu, editor online: Anda Badea)