HOME     FAPTU' DIVERS   

MATEO RENOVATION
Va sta la dispozitie cu servicii profesionale si de calitate: painting interior si exterior, plastering, montat faianta - gresie, renovat basement, montat hardwood floor.
Tel: 416 268-9106 sau 
647 504-9425

MARIUS MITROFAN,
B. Eng

Agentul dumneavoastra de Real Estate 
pentru zona GTA.
Sunati cu incredere la 
416 828-9064
www.mariusmitrofan.ca;
Email: marius_mitrofan@rogers.com

Viorel Cataramă, candidat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, și-a exprimat nemulțumirea, sâmbătă, la Botoșani, că PNL s-a comportat, după Revoluție, ca un partid socialist sau populist, în ciuda faptului că s-a declarat de centru-dreapta.
Cataramă a declarat, la o întâlnire cu conducerea filialei teritoriale a PNL, că în interiorul formațiunii există membri "cu vederi de stânga", care prin moțiunea "Politica națională — Calea liberală. #Restart" pe care el o promovează, "își văd primejduite interesele personale".
"Unii colegi au o mentalitate mai mult de stânga decât de dreapta, care promovează pe scena publică ideologii socialiste sau populiste, se tem de această moțiune. De altfel, partidul ca atare, în ultimii 27 de ani, s-a declarat teoretic de centru-dreapta și s-a comportat de centru-stânga, socialist sau populist. Cei care în interiorul partidului au vederi de stânga își văd, prin moțiunea mea, primejduite interesele personale", a afirmat Viorel Cataramă.
El a subliniat că adevărații liberali consideră că moțiunea sa este "binevenită și benefică pentru clarificarea ideologică a partidului". AGERPRES/(A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)