MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227  Email: maria@on.aibn.com    TICO # 4625745

                      HOME     

Acupunctura si Clinica

de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale
- Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

TRAVEL EXPRESSIONS
235 Dixon Rd.
Toronto, ON  M9P 2M5
Tel: (416) 241-4654
TICO # 1758013

NEW WAVE TRAVEL
1075 Bay St.
Toronto, ON
Tel: (416) 651-4102
Toll FREE: 1 800-463-1512
Email: martha@newwavetravel.net
TICO # 1337762

Președintele american Donald Trump a salutat sprijinul asigurat de China și Rusia în favoarea rezoluției prezentate de SUA și adoptate sâmbătă în Consiliul de Securitate al ONU prin care sunt înăsprite sancțiunile împotriva Coreii de Nord, transmite AFP.

'Președintele apreciază cooperarea Chinei și Rusiei pentru a asigura adoptarea acestei rezoluții', indică un comunicat difuzat sâmbătă seara de Casa Albă după votul din Consiliul de Securitate al ONU.

'El va continua să lucreze împreună cu aliații și partenerii noștri pentru a crește presiunea diplomatică și economică asupra Coreii de Nord spre a se pune capăt comportamentului acesteia amenințător și destabilizator', menționează comunicatul.

Cele 15 state membre ale Consiliului au adoptat în unanimitate o rezoluție ce prevede noi sancțiuni severe împotriva Coreii de Nord, care ar urma să priveze această țară de venituri anuale estimate la un miliard de dolari, o treime din totalul celor provenite din exporturi.

Rezoluția 2371, venită ca ripostă la programele balistic și nuclear ale Phenianului, constituie un succes cert pentru SUA, care au reușit să convingă China — principalul sprijin al Phenianului — și Rusia să întărească presiunea internațională împotriva unui stat acuzat de a fi o 'amenințare mondială'.

Textul, propus de SUA, vizează interzicerea veniturilor provenite din exporturi nord-coreene, mai ales în sectoarele cărbunelui, fierului și pescuitului.

Mingea este acum în terenul Phenianului, care 'trebuie să răspundă' cererilor internaționale, a declarat ambasadoarea americană la ONU, Nikki Haley.

Noul ambasador rus la ONU, Vasili Nebenzia, a subliniat totuși că ''va fi imposibil de rezolvat acest conflict doar prin adoptarea de sancțiuni'. Diplomatul rus a cerut 'o abordare globală' și 'o strategie politică', apreciind că sancțiunile 'nu pot fi un scop în sine', ci mai curând 'un instrument pentru a împinge această țară spre discuții constructive'.

Sâmbătă, noul ministru sud-coreean de externe, Kang Kyung-Wha, s-a declarat pregătită pentru discuții cu omologul său de la Phenian, Ri Hong-Yo.

Acesta din urmă era așteptat duminică la Manila, la un forum anual al ASEAN (Asociația Statelor din Asia de Sud-Est), la care urmează să participe și secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson.  AGERPRES/(AS — editor: Irina Cristea, editor online: Anda Badea)