PIONIER DELICATESSEN
VORBIM ROMANESTE 747 Don Mills Rd.  Unit #33 (Flemington Park Plaza)
    (416) 422-4383   
 

                          HOME    

PIONIER DELICATESSEN
Sub un nou management - vorbim romaneste
747 Don Mills Rd.  Unit #33 
(Flemington Park Plaza)  
      
   (416) 422-4383  

Pionier Delicatessen va ofera o gama larga de produse lactate, patiserie, prajituri, dulciuri si produse din Europa.
BORSEC, ZACUSCA, MICI, CIRNATI, SLANINA AFUMATA, PURE DE CASTANE, BRANZA DULCE. CIOCOLATA ROMANEASCA
ORAR: Luni 10-6; Marti - Vineri 10-8; Sambata 9-6; Duminica inchis

AVETI NEVOIE DE MORTGAGE?
Avem acces la peste 25 de institutii financiare de la care va putem obtine mortgage-ul ideal.
Sunati acum pentru
o rata mica si un sfat competent.
VAS ANTON
Mortgage Consultant
Tel: (519) 894-9596
Cell: (519) 729-2299
Fax: (519) 650-3727
Email:
vas.anton@excelmortgage.ca
CONSULTATII GRATUITE
- pre-approval (rata garantata pt. 120 zile) - finantare 100% (fara downpayment) - rate fixe sau variabile - liber-profesionisti (self-employed) - 1st, 2nd, 3rd mortgage - cashback (până la 5%)

Deputatul PNL Cezar Preda afirmă că remanierea Executivului trebuia să fie mult mai largă, ''dacă era să urmărească principiul revenirii în matca promisiunilor electorale'', adăugând că ''acest Guvern nu este un Guvern de oameni politici grei, de oameni care-și asumă și care urmează un parcurs foarte strict''.
''Acest Guvern nu este un Guvern de oameni politici grei, de oameni care-și asumă și care urmează un parcurs foarte strict. Am avut un program de guvernare la începutul anului foarte frumos și foarte bine ambalat, nu s-a ținut cont de ceea ce Opoziția, pierzând alegerile, a semnalat întregii societăți, că nu este un program fezabil și ne trezim acum la mijlocul lunii octombrie cu o cârpire cu alți oameni, care nu și-au propus nimic. (...) A schimba numai de dragul de a rezolva o anumită răfuială politică în interiorul unui partid nu ne servește nouă. Pe ansamblu, nu cred că această remaniere va aduce plusul de vigoare și de eficiență pe care îl obligă o remaniere guvernamentală (...). Remanierea trebuia să fie mult mai largă, dacă era să urmărească principiul revenirii în matca promisiunilor electorale'', a declarat liberalul, luni, la RFI.
Premierul Mihai Tudose urmează să trimită luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de numire a noilor miniștri votați săptămâna trecută în Comitetul Executiv Național al PSD: Paul Stănescu, propus ministru al Dezvoltării Regionale, Felix Stroe, propus pentru a prelua Ministerul Transporturilor, și Marius Nica, propus ministru delegat pentru Fonduri Europene. AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)