PIONIER DELICATESSEN
VORBIM ROMANESTE 747 Don Mills Rd.  Unit #33 (Flemington Park Plaza)
    (416) 422-4383   
 

                          HOME    

PIONIER DELICATESSEN
Sub un nou management - vorbim romaneste
747 Don Mills Rd.  Unit #33 
(Flemington Park Plaza)  
      
   (416) 422-4383  

Pionier Delicatessen va ofera o gama larga de produse lactate, patiserie, prajituri, dulciuri si produse din Europa.
BORSEC, ZACUSCA, MICI, CIRNATI, SLANINA AFUMATA, PURE DE CASTANE, BRANZA DULCE. CIOCOLATA ROMANEASCA
ORAR: Luni 10-6; Marti - Vineri 10-8; Sambata 9-6; Duminica inchis

AVETI NEVOIE DE MORTGAGE?
Avem acces la peste 25 de institutii financiare de la care va putem obtine mortgage-ul ideal.
Sunati acum pentru
o rata mica si un sfat competent.
VAS ANTON
Mortgage Consultant
Tel: (519) 894-9596
Cell: (519) 729-2299
Fax: (519) 650-3727
Email:
vas.anton@excelmortgage.ca
CONSULTATII GRATUITE
- pre-approval (rata garantata pt. 120 zile) - finantare 100% (fara downpayment) - rate fixe sau variabile - liber-profesionisti (self-employed) - 1st, 2nd, 3rd mortgage - cashback (până la 5%)

Bucureşti - Vechi de secole şi organizat întotdeauna de Sfântul Nicolae, în 6 decembrie, 'Târgul căciulilor' de la Blaj a adunat şi în acest an mii de oameni, care au avut la dispoziţie în vederea achiziţionării o gamă diversificată de produse, nu numai căciuli şi haine de blană, puse la dispoziţie de cei peste 250 de comercianţi veniţi din toate colţurile ţării.
Dintre aceştia, în jur de 30 de expozanţi sunt comercianţi de articole din blană, denumiţi, în mod popular, 'căciulari', standurile lor fiind amplasate în zona centrală a târgului. Majoritatea tarabelor comercianţilor au fost amplasate pe singurul bulevard din oraş, bulevardul Republicii, ele putând fi găsite însă şi pe străzile adiacente, traficul pe acestea fiind restricţionat încă de marţi.
Preţurile au fost asemănătoare celor din anul trecut, putând fi cumpărate căciuli cu preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei. În general, hainele de blană au costat în jur de 750 de lei, dar au fost şi exemplare, din nurcă, ceva mai scumpe.
Oferta modelelor şi a culorilor a fost foarte bogată, aceasta din urmă, bineînţeles, îndeosebi în ceea ce priveşte căciulile pentru doamne. Pe standuri erau expuse căciuli de astrahan şi nutrie, dar şi de focă, iepure, nurcă sau vulpe polară. Nu au lipsit nici cele ecologice. Nici copiii nu au fost uitaţi, gama de produse destinate lor fiind, de asemenea, foarte variată.
Unii dintre comercianţi spun că vin de o viaţă la acest târg, unii chiar de dinainte de 1989, cum este cazul unei femei din Turda, care vine la Blaj în 6 decembrie de aproape patru decenii.
Cu o vechime de trei secole, târgul se desfăşoară întotdeauna în ziua de Sfântul Nicolae, fiind o ocazie perfectă pentru locuitorii din împrejurimile Blajului de a face cumpărături mai ales pentru darurile de sărbători. AGERPRES