PIONIER DELICATESSEN
VORBIM ROMANESTE 747 Don Mills Rd.  Unit #33 (Flemington Park Plaza)
    (416) 422-4383   
 

                          HOME    

PIONIER DELICATESSEN
Sub un nou management - vorbim romaneste
747 Don Mills Rd.  Unit #33 
(Flemington Park Plaza)  
      
   (416) 422-4383  

Pionier Delicatessen va ofera o gama larga de produse lactate, patiserie, prajituri, dulciuri si produse din Europa.
BORSEC, ZACUSCA, MICI, CIRNATI, SLANINA AFUMATA, PURE DE CASTANE, BRANZA DULCE. CIOCOLATA ROMANEASCA
ORAR: Luni 10-6; Marti - Vineri 10-8; Sambata 9-6; Duminica inchis

AVETI NEVOIE DE MORTGAGE?
Avem acces la peste 25 de institutii financiare de la care va putem obtine mortgage-ul ideal.
Sunati acum pentru
o rata mica si un sfat competent.
VAS ANTON
Mortgage Consultant
Tel: (519) 894-9596
Cell: (519) 729-2299
Fax: (519) 650-3727
Email:
vas.anton@excelmortgage.ca
CONSULTATII GRATUITE
- pre-approval (rata garantata pt. 120 zile) - finantare 100% (fara downpayment) - rate fixe sau variabile - liber-profesionisti (self-employed) - 1st, 2nd, 3rd mortgage - cashback (până la 5%)

Bucureşti - România şi Timişoara au nevoie de cetăţenii plecaţi peste graniţă, aceştia sunt aşteptaţi să revină şi să investească în municipiu, este mesajul Declaraţiei adoptate la finalul Conferinţei dedicate diasporei, organizată joi, în cadrul proiectului RePatriot, la Timişoara, cu prilejul Zilei Municipiului.
''România are nevoie de toţi cetăţenii ei, oriunde s-ar afla. Am pornit cu toţii pe drumul anevoios al dezvoltării şi integrării europene, care presupune efortul nostru al tuturor. Timişoara, ca şi România, parcurge un amplu proces de schimbare, de modernizare, iar succesul acestui proces depinde de noi toţi'', se arată în declaraţia remisă AGERPRES.
Deja s-au făcut paşi importanţi, Timişoara şi România s-au schimbat foarte mult şi oferă oportunităţi noi pentru antreprenori şi specialişti din diverse domenii, în special tineri. Au fost create locuri de muncă în toate domeniile, mai cu seamă în cele din industrii de înaltă tehnologie, au fost realizate lucrări de infrastructură, iar condiţiile de muncă şi viaţă sunt cu mult mai bune, se arată în documentul citat.
Timişoara a primit oficial calificativul de cel mai bun oraş pentru investiţii, acordat de Adunarea Europeană pentru Afaceri din Oxford, Marea Britanie, iar reputata revistă Forbes i-a acordat titlul de ''cel mai dinamic oraş al României'' şi ''cel mai favorabil investiţiilor'', mai menţionează sursa citată.
'Municipiul bănăţean are cea mai redusă rată a fiscalităţii din ţară, iar în contextul şomajului negativ, avem nevoie ca românii plecaţi să se întoarcă aici. Vă aşteptăm acasă români de pretutindeni, să veniţi alături de noi, să investiţi aici, astfel încât împreună să transformăm Timişoara şi România în consens cu vocaţia lor europeană'', conchide Declaraţia RePatriot de la Timişoara. AGERPRES