MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227 Email: maria@on.aibn.com     TICO # 4625745

                         HOME      

MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227
Email: maria@on.aibn.com
TICO # 4625745

NEW WAVE TRAVEL
1075 Bay St.
Toronto, ON
Tel: (416) 651-4102
Toll FREE: 1 800-463-1512
Email: martha@newwavetravel.net
TICO # 1337762

Dr. Christina Oprescu-Havriliuc
& Assoc.
Stomatologie pentru intreaga familie; Servicii stomatomogice variate si de calitate; 
Program de lucru avantajos, 
inclusiv dupa amiaza si sambata; 
Timp minim de asteptare cu 
respectarea programarilor; 
Noii pacienti sunt bineveniti; 
Ambianta relaxanta
Acces facil

Adresa: 701 Sheppard Ave., Suite 205, Toronto
Tel: 416 225-8822

Bucureşti - Tribunalul Bucureşti a decis joi ca fosta soţie a omului de afaceri Dan Adamescu, Carmen Adamescu, să fie plasată īn arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, īntr-un dosar īn care este cercetată pentru delapidare şi evaziune fiscală.
Instanţa a respins cererea procurorilor de la Parchetul Capitalei privind arestarea preventivă a lui Carmen Adamescu, īnsă a hotărāt ca ea să stea īn arest la domiciliu.
Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel.
Carmen Adamescu a fost reţinută miercuri, pentru 24 de ore, īn dosarul īn care poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IGPR au efectuat percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de 43.000.000 de lei prin delapidare şi evaziune fiscală. Ea a fost audiată mai multe ore de ofiţerul de caz, īnsă nu a colaborat cu anchetatorii, după cum precizau surse judiciare. De asemenea, ea nu a dorit să dea declaraţii scrise īn acest dosar.
Miercuri dimineaţa, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au pus īn aplicare şapte mandate de percheziţie domiciliară īn Bucureşti, īn acest dosar privind săvārşirea infracţiunilor de delapidare şi evaziune fiscală.
Potrivit IGPR, din cercetări a reieşit că persoanele bănuite, īn virtutea funcţiilor de conducere deţinute īn cadrul unei societăţi comerciale avānd ca obiect principal de activitate 'īnchirierea şi subīnchirierea bunurilor proprii', ar fi īncheiat mai multe contracte de management, respectiv de prestări servicii, prelungite sau modificate prin acte adiţionale succesive, cu alte firme controlate direct sau prin intermediari, īn baza cărora s-ar fi efectuat plăţi cu consecinţa prejudicierii societăţii, prin delapidarea sumelor achitate īn baza unor facturi fictive. Plăţile efectuate ilegal s-ar ridica la aproximativ 43.000.000 de lei.
De asemenea, persoane cu funcţii de conducere īn cadrul societăţii prejudiciate sunt bănuite că şi-ar fi īnsuşit ilegal aproximativ 3.000.000 de lei, bani ridicaţi īn numerar din casierie sau din cont, cu titlul de 'avans spre decontare', dar nereturnaţi, precizează IGPR.
Verificările sunt continuate inclusiv īn vederea determinării unui posibil prejudiciu adus bugetului statului, urmare a operaţiunilor economice fictive. AGERPRES/(AS - autor: Eusebi Manolache, editor: Andreea Rotaru)