MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227 Email: maria@on.aibn.com     TICO # 4625745

                         HOME      

MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227
Email: maria@on.aibn.com
TICO # 4625745

NEW WAVE TRAVEL
1075 Bay St.
Toronto, ON
Tel: (416) 651-4102
Toll FREE: 1 800-463-1512
Email: martha@newwavetravel.net
TICO # 1337762

Dr. Christina Oprescu-Havriliuc
& Assoc.
Stomatologie pentru intreaga familie; Servicii stomatomogice variate si de calitate; 
Program de lucru avantajos, 
inclusiv dupa amiaza si sambata; 
Timp minim de asteptare cu 
respectarea programarilor; 
Noii pacienti sunt bineveniti; 
Ambianta relaxanta
Acces facil

Adresa: 701 Sheppard Ave., Suite 205, Toronto
Tel: 416 225-8822

Europarlamentarul Monica Macovei consideră că fosta şefă a DNA Codruţa Kovesi este ţinta unui "atac ticălos" pus la cale de coaliţia PSD-ALDE, chiar īnainte să fie audiată la Bruxelles pentru postul de procuror-şef european, şi spune că au revenit vremurile īn care "dosarele se decideau la sediul PSD din Kiseleff".

"Īn această seară, dna Kovesi ne-a anunţat că a fost citată la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, īnfiinţată de Toader şi PSD&ALDE, exact īn perioada īn care trebuie să fie la Bruxelles pentru a depune actele finale pentru candidatură şi a se pregăti pentru audierea din comisia LIBE. La Secţia specială lucrează Adina Florea, care a declarat că nu a fost niciodată un procuror independent şi care este propusă cu insistenţă de Toader să fie procuror şef al DNA. Īn Parlamentul European suntem asaltaţi de scrisori trimise de Toader şi de reprezentanţi ai PSD&ALDE care īncearcă orice ca să blocheze o eventuală alegere a dnei Kovesi ca Procuror European. Pline de ură şi minciuni, aceste scrisori fac un mare deserviciu nu doar dnei Kovesi, ci Romāniei. Ne īntoarcem la vremea īn care dosarele se decideau la sediul PSD din
Kiseleff", afirmă Monica Macovei, īntr-o declaraţie transmisă miercuri seara.

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi a anunţat că, īn cursul serii de miercuri, a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor īn justiţie, īn calitate de suspect, ea adăugānd că este nevinovată şi că īşi va continua drumul īn procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

"Īn ultimele zile, am fost supusă unei campanii de denigrare, probabil plecată din disperarea unora pentru faptul că am ocupat primul loc īn procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european. Pot să vă spun că astă-seară (miercuri - n.r.), după ora 8 seara, s-a prezentat un poliţist la domiciliul meu şi am primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a infracţiunilor din justiţie, īn calitate de suspect pentru infracţiunea de abuz īn serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Este foarte interesant că această citaţie vine īnainte de a merge la Parlamentul European īn vederea audierii", a declarat Kovesi, la postul de radio Europa FM. AGERPRES/(AS, editor: Karina Olteanu, editor online: Alexandru Cojocaru)