HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Preşedintele executiv al filialei judeţene PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriţă, consideră că rezultatul obţinut de social-democraţi īn alegerile prezidenţiale este unul "ruşinos" şi că Viorica Dăncilă ar trebui să facă "un pas īn spate", potrivit unei postări de pe pagina sa de Facebook.
"Consider că acest rezultat este unul ruşinos pentru PSD, cred că īn acest moment candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă, trebuie să facă un pas īn spate pentru ca PSD să aibă O ŞANSĂ",
a scris preşedintele executiv al PSD Hunedoara.
Senatorul Cristian Resmeriţă a coordonat campania electorală a PSD īn Valea Jiului, el fiind domiciliat īn oraşul Lupeni. Īn acest context, el a prezentat, pe pagina sa de Facebook, rezultatele obţinute īn zonă, din care rezultă că PSD a cāştigat al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor īn toate oraşele din Valea Jiului: Lupeni, Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan şi Uricani.
Candidatul PNL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a cāştigat alegerile īn judeţul Hunedoara, el obţinānd 54,78% din voturile valabil exprimate, īn timp ce candidata PSD, Viorica Dăncilă, a fost votată de 45,21% dintre alegători, conform AEP.
Prezenţa la vot a fost de 50,93%, potrivit datelor afişate de BEC. AGERPRES/(AS - autor: Sorin Blada, editor: Oana Popescu, editor online: Gabriela Badea)