Restaurant ARBAT in Thornhill, Ontario
Live Entertainment in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX la 416 887-9177

                             HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat sāmbătă, la īntālnirea cu vicepreşedintele american Mike Pence, angajamentul consecvent al Romāniei pentru consolidarea Parteneriatului strategic cu SUA şi pentru īntărirea relaţiei transatlantice.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, cei doi īnalţi oficiali au evocat stadiul excelent al Parteneriatului strategic Romānia - SUA şi posibilităţile de aprofundare a acestuia, cu accent pe dimensiunea economică şi cea de apărare.

Administraţia Prezidenţială precizează că vicepreşedintele Statelor Unite şi-a exprimat aprecierea faţă de modul īn care Klaus Iohannis susţine Parteneriatul cu SUA, subliniind totodată excelenta relaţie pe care preşedintele Romāniei o are cu omologul său american, Donald Trump.

Vicepreşedintele SUA a mulţumit pentru decizia recentă a preşedintelui Klaus Iohannis de recunoaştere a lui Juan Guaido ca preşedinte interimar al Venezuelei.

Cei doi īnalţi oficiali au mai abordat, conform Administraţiei Prezidenţiale, şi alte teme de actualitate internaţională.

Īn marja Conferinţei de Securitate de la Munchen, şeful statului romān s-a mai īntālnit cu liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber.

Conform Administraţiei Prezidenţiale, temele de discuţie s-au axat pe principalele provocări de pe agenda Preşedinţiei romāne la Consiliul UE, precum şi pe viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai a acestui an.

"Preşedintele Romāniei a asigurat că ţara noastră va continua să depună eforturi pentru a avansa agenda europeană īntr-o manieră consensuală şi incluzivă, acţionānd ca mediator imparţial", arată Administraţia Prezidenţială, care menţionează că cei doi oficiali au fost de acord că alegerile pentru Parlamentul European au o importanţă foarte mare pentru viitorul Uniunii.

Discuţiile au vizat şi obiectivele Summitului informal de la Sibiu, din 9 mai, cei doi interlocutori subliniind caracterul esenţial al politicii de coeziune şi al alocării de fonduri corespunzătoare pentru reducerea decalajului de dezvoltare dintre statele membre.

Şeful statului romān a avut sāmbătă īntrevederi bilaterale şi cu negociatorul-şef al Uniunii Europene, Michel Barnier, cu preşedintele American Jewish Committee, David Harris, şi cu premierul Croaţiei, Andrej Plenkovic. AGERPRES/(AS - editor: Andreea Rotaru, editori online: Simona Aruştei, Alexandru Cojocaru)

Restaurant ARBAT 
in Thornhill, Ontario

Live Entertainment  
in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX 
la 416 887-9177