HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Bucureşti - Īn Romānia au fost emise pānă īn acest moment peste 1.000.000 de certificate digitale, anunţă joi secretarul de stat īn Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte CNCAV.
'Peste 1 milion de persoane au beneficiat de avantajele acestui document al Uniunii Europene, adică aproximativ 20% din totalul celor care au trecut prin centrele de vaccinare. Au trecut doar 15 zile de cānd certificatul digital a fost lansat īn toate ţările blocului comunitar european, iar platforma certificat-covid.gov.ro a funcţionat zi şi noapte la parametri normali. Īn primele zile au fost emise sute de documente īn fiecare minut. Īn continuare timpul de aşteptare pentru eliberarea certificatului este extrem de mic. Fiecare persoană poate avea documentul īn doar cāteva minute', a scris Baciu pe pagina sa de Facebook.
Potrivit acestuia, 'o altă veste bună a venit din partea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB): pasagerii care au certificat digital european nu mai trec prin controlul DSP din aeroport'.
'Aşadar, cei care vin din ţările aflate pe lista galbenă şi aterizează pe Aeroportul 'Henri Coandă' pot utiliza fluxul verde, care īnseamnă mai puţin timp de aşteptare', precizează secretarul de stat. AGERPRES/(AS - autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu)