HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Bucureşti - Comisia de la Veneţia a confirmat că va analiza şi va emite o opinie oficială cu privire la intenţia Guvernului PNL de a modifica sistemul electoral din Romānia cu mai puţin de un an īnainte de alegeri, anunţă PSD.
Potrivit unui comunicat al PSD transmis vineri AGERPRES, Comisia de la Veneţia a răspuns astfel la scrisoarea preşedintelui interimar al social-democraţilor, Marcel Ciolacu, īn care era semnalată īncălcarea de către puterea politică de la Bucureşti a standardelor de bună practică īn materie electorală.
'Vă mulţumesc pentru informaţiile oferite cu privire la modificările propuse īn privinţa legislaţiei electorale din Romānia. După cum ştiţi, Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a solicitat o opinie asupra modificărilor vizate asupra legislaţiei electorale. Īn calitate de preşedinte al Comisiei de la Veneţia, nu mă voi pronunţa asupra fondului īnainte de adoptarea unei opinii oficiale', se arată īn răspunsul semnat de preşedintele Comisiei de la Veneţia, Gianni Buquicchio, la scrisoarea preşedintelui PSD.
Reprezentanţii PSD arată că demersurile Guvernului PNL de a modifica legislaţia electorală pentru alegerile locale cu mai puţin de un an īnainte de organizarea scrutinului ''a generat īngrijorări la nivelul Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care a decis, cu o largă majoritate, 26 voturi 'pentru' şi doar 3 'īmpotrivă', să sesizeze Comisia de la Veneţia pentru a analiza situaţia din Romānia''.
''Conform Codului bunelor practici īn materie electorală, elaborat de Comisia de la Veneţia, 'elementele fundamentale ale dreptului electoral şi īn special sistemul electoral propriu-zis (adică inclusiv numărul de tururi de scrutin şi modul de atribuire a mandatelor - n.n.) (...) nu ar trebui să poată fi amendate cu mai puţin de un an īnainte de alegeri', precizează sursa citată. AGERPRES/(AS - autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Florin Marin)