HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Bucureşti - Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, că īn prezent Romānia nu este pregătită pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani.
'Īn momentul de faţă nu cred că Romānia este pregătită pentru pensionare obligatorie la 70 de ani, īnsă cred că se impune o discuţie īn spaţiul public ca dacă persoanele doresc să opteze pentru creşterea vārstei de pensionare,  atunci să o facă, dar nu cred că vom ajunge īn curānd la o creştere obligatorie a vārstei de pensionare', a spus Turcan īntr-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.
Ea a arătat că acest subiect privind posibilitatea optării pentru creşterea vārstei de pensionare a fost lansat īn dezbatere publică.
'Se lucrează la un proiect. Dacă vă aduceţi aminte, există şi īn Camera Deputaţilor un astfel de proiect prin care să poţi să optezi pentru a putea lucra pānă la 70 de ani. Dacă se va ajunge la concluzia că există o susţinere pentru această idee, este posibil să luăm această măsură. Īn momentul de faţă, nu cred că poate fi pusă problema pensionării obligatorii la 70 de ani', a spus vicepremierul Turcan.
Vicepremierul a mai afirmat că Pilonul II trebuie să fie īntărit, astfel īncāt un număr cāt mai mare de beneficiari să poată să aibă asigurată o pensie dintr-o sursă de finanţare alternativă.
'Procentele exacte, termenele nu cred că trebuie discutate fără simulări exacte şi īn momentul īn care vor exista toate aceste simulări le vom prezenta public', a mai spus Turcan. AGERPRES/(A-autor: Florentina Peia, editor: Mihai Simionescu)