Restaurant ARBAT in Thornhill, Ontario
Live Entertainment in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX la 416 887-9177

                             HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

România are nevoie de un sistem de pensii echitabil pentru toți cei care au contribuit, iar problema pensiilor speciale trebuie rezolvată de PSD care a creat "acest dezmăț", a afirmat, sâmbătă, președintele executiv al PMP Eugen Tomac.

El a spus, într-o conferință de presă, că reprezentanții PSD au creat problema pensiilor speciale în ciuda avertizărilor fostului președinte Traian Băsescu și a Guvernului Boc.

"PSD face ceea ce știe mai bine. Președintele Băsescu și Guvernul Boc spuneau că sunt lucruri exagerate în sistemul public de pensii, că nu poți să ai o pensie mai mare decât salariul pe care l-ai avut. (...) Astăzi, când au venit (cei de la PSD — n.r.) la guvernare cu un program pe care l-au prezentat ca pe o Biblie care aduce lapte și miere pentru români și sunt puși în fața realității de a lua decizii, constată că nu au bani și încearcă să rezolve o problemă pe care tot ei au creat-o", a susținut Tomac, întrebat în legătură cu ordonanța adoptată de Guvern pe această temă.

El a mai spus că este nevoie de un sistem de pensii echitabil.

"În chestiunea aceasta cu pensiile avem nevoie de un sistem de pensii echitabil pentru toți cei care au contribuit. Nu avem nevoie de pensii exagerate. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt cât se poate de clare și dezmățul pe care l-au creat trebuie să îl rezolve ei", a adăugat Tomac.

Guvernul a adoptat vineri o ordonanță de urgență care stabilește că pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la creșterile salariale, ci doar în funcție de coeficientul de inflație, așa cum se procedează, în prezent, în cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010.  AGERPRES/(A — autor: Alina Novăceanu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Restaurant ARBAT 
in Thornhill, Ontario

Live Entertainment  
in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX 
la 416 887-9177