Restaurant ARBAT in Thornhill, Ontario
Live Entertainment in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX la 416 887-9177

                             HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

O majoritate importantă de persoane la nivel global doresc ca ţările lor să nu mai primească migranţi şi, īn acelaşi timp, să nu fie o sursă de emigraţie, indică un sondaj realizat de Pew Research Center şi publicat luni, transmite dpa.
Conform sondajului, mai puţin de o treime dintre respondenţi, īn toate cele 27 de state incluse īn anchetă, au declarat că ţara lor ar trebui să permită venirea mai multor imigranţi.
Īn Europa, majoritatea respondenţilor din Grecia (82%), Ungaria (72%), Italia (71%) şi Germania (58%) au declarat că ţările lor ar trebui să reducă imigraţia sau chiar să nu o mai permită deloc.
Toate cele patru au fost ţări importante de tranzit sau de destinaţie pentru migranţi īn ultimii ani.
Īn pofida unei scăderi dramatice a numărului de sosiri īn Europa după 2015-2016, migraţia rămāne o temă sensibilă din punct de vedere politic.
Potrivit aceluiaşi sondaj, 89% dintre respondenţii din Grecia şi 88% din cei din Spania (cele mai ridicate procente din anchetă) s-au declarat īngrijoraţi de numărul celor care pleacă pentru a munci īntr-o altă ţară.
Īn Mexic, una din ţările cu cei mai mulţi cetăţeni care trăiesc īn afara graniţelor, 79% dintre intervievaţi s-au arătat īngrijoraţi de emigraţie.
Singurele două state cu un declin semnificativ al celor īngrijoraţi de emigraţie sunt Germania (de la 64% īn 2002 la 33% īn 2018) şi Canada (de la 55% īn 2002 la 37% īn 2018).
Rezultatele sondajului, realizat īn primăvara acestui an, au fost publicat īn aceeaşi zi īn care statele lumii s-au reunit la Marrakech, īn Maroc, pentru a adopta pactul global cu privire la migraţii. De la reuniune au absentat o serie de ţări, printre care SUA, Ungaria, Australia şi Israel.
Potrivit statisticilor ONU, īn 2017 numărul migranţilor a fost de 258 milioane la nivel global.AGERPRES/(AS - autor: Irina Cristea, editor: Sorin Popescu, editor online: Anda Badea)

Restaurant ARBAT 
in Thornhill, Ontario

Live Entertainment  
in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX 
la 416 887-9177