MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227 Email: maria@on.aibn.com      TICO # 4625745

                  Home               

ANDREI TEODOSIU, B.Mus,B Ed.
Agent Imobiliar
REAL ESTATE SINCE 1988
La dispozitia comunitatii romane in intregul GTA cu pofesionalism si totala dedicatie de peste 26 de ani
Sutton West Realty, Inc., Brokerage
Office: (416) 229-1010 
Direct Line: (416) 505-9553
Email: ateodosiu@trebnet.com
www.teodosiu.com

AVETI NEVOIE DE MORTGAGE?
Avem acces la peste 25 de institutii financiare de la care va putem obtine mortgage-ul ideal.
Sunati acum pentru
o rata mica si un sfat competent.
VAS ANTON
Mortgage Consultant
Tel: (519) 894-9596
Cell: (519) 729-2299
Fax: (519) 650-3727
Email:
vas.anton@excelmortgage.ca
CONSULTATII GRATUITE
- pre-approval (rata garantata pt. 120 zile) - finantare 100% (fara downpayment) - rate fixe sau variabile - liber-profesionisti (self-employed) - 1st, 2nd, 3rd mortgage - cashback (până la 5%)

Uniunea Salvaţi România (USR) face apel la Poliţie şi la Parchetul Militar să ia legătura de urgenţă cu toţi cei care au fost răniţi şi sunt internaţi în spitale după mitingul diasporei din 10 august şi solicită Avocatul Poporului să se autosesizeze după violenţele de la mitingul diasporei.

"Unul dintre membrii USR, Doru Oprea, a fost grav rănit la 
mitingul din 10 august şi este internat în spital de trei zile, iar până în prezent nu a venit nimeni, nici de la Poliţie, nici de la Parchet, să îi ia declaraţii. În situaţia lui Doru sunt mai mulţi răniţi care nu se vor putea deplasa luni şi marţi pentru a da declaraţii la Parchetul Militar. Poliţiştii şi procurorii trebuie să meargă să îi audieze pe toţi cei care au fost răniţi şi sunt internaţi în spitale. Colegul nostru Doru Oprea a fost operat şi va avea nevoie de chirurgie plastică şi grefe de muşchi şi de piele după ce una din deja celebrele grenade folosite la miting i-a perforat coapsa piciorului drept, nu departe de artera femurală", se arată într-un comunicat al USR transmis, luni, AGERPRES.

USR îi îndeamnă pe toţi cei care au fost afectaţi de gazele lacrimogene sau au suferit vătămări corporale să depună plângeri.

"Cetăţenii trebuie să reclame abuzurile instituţiilor statului atunci când acestea au loc, indiferent de natura lor. Dacă oamenii nu vor trage împreună un semnal de alarmă, aceste comportamente şi măsuri abuzive se pot repeta în viitor. Juriştii USR îi vor ajuta pe membrii partidului, dar şi pe cetăţenii simpli, cu asistenţă, ca să transmită plângeri cu informaţii, poze, clipuri video către Parchetul Militar", se menţionează în comunicat.

De asemenea, USR solicită Avocatul Poporului să se autosesizeze după violenţele de la mitingul diasporei.

"La mitingul din 10 august s-au folosit grenade cu gaze lacrimogene împotriva protestatarilor paşnici. Nu a contat că sunt copii, bătrâni, femei însărcinate. Jandarmeria nu a extras din mulţime zecile de persoane care instigau la violenţă. În schimb, jandarmii au bătut persoane paşnice care stăteau cu mâinile sus. Sunt mii de înregistrări cu actele violente ale acestora şi mii de relatări publice ale evenimentelor făcute de cei aflaţi la protest", se mai arată într-un alt comunicat al USR.

Potrivit USR, Avocatul Poporului are obligaţia de a declanşa o anchetă cu privire la abuzurile comise de Jandarmerie în timpul mitingului. AGERPRES/(AS - autor: Livia Popescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)