HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

Bucureşti - Prima doză de vaccin īmpotriva variolei maimuţei a fost administrată la contactul unui pacient diagnosticat cu această boală, a informat luni Ministerul Sănătăţii.
Potrivit MS, īn ultima săptămānă, īn Romānia, nu au fost confirmate noi cazuri de variola maimuţei.
'INSP ne-a informat că a fost administrată prima doză de vaccin īmpotriva variolei maimuţei. Este vorba despre contactul unui pacient diagnosticat cu această boală', afirmă MS.
Pānă īn prezent, īn Romānia au fost diagnosticate cu variola maimuţei 40 de persoane.
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, desfăşurat īn format hibrid, a adoptat, joi, hotărārea privind transmiterea solicitării de asistenţă internaţională, prin Mecanismul de Protecţie Civilă al Uniunii Europene, pentru accesarea dozelor de medicamente necesare tratării unui număr de aproximativ 150 de pacienţi infectaţi cu virusul variola maimuţei.
Potrivit unui comunicat al Guvernului, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă va dispune măsurile necesare īn vederea activării Mecanismului European de Protecţie Civilă īn scopul identificării posibilităţilor de sprijin.
Şedinţa CNSU a avut loc ca urmare a adresei transmise de Ministerul Sănătăţii şi īn contextul declarării de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, īn data de 23 iulie 2022, a focarului de variola maimuţei ca urgenţă de sănătate publică de interes internaţional, precizează Guvernul. AGERPRES/(As-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu)