HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

Romānia a avut şi īn luna iulie 2019 cea mai mare rată anuală a inflaţiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preţurilor de consum de 4,1%, īn creştere faţă de nivelul de 3,9% īnregistrat īn luna iunie, arată datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
Este a şaptea lună consecutivă īn care Romānia are cea mai mare inflaţie anuală din Uniunea Europeană.
Dacă īn Romānia preţurile de consum au crescut comparativ cu luna iunie, rata anuală a inflaţiei īn Uniunea Europeană (UE) a scăzut īn iulie 2019 pānă la 1,4% de la 1,6% īn iunie, īn timp ce īn zona euro inflaţia a scăzut pānă la 1%, de la un nivel de 1,3% īnregistrat īn luna iunie.
Īn rāndul statelor membre UE, cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei se īnregistra īn Romānia (4,1%), Ungaria (3,3%), Letonia şi Slovacia (ambele cu 3%). La polul opus, ţările membre cu cea mai scăzută rată anuală a inflaţiei au fost Portugalia, ţară care a īnregistrat o inflaţie negativă de 0,7%, īn timp ce īn Cipru preţurile de consum a crescut cu 0,1%, iar īn Italia cu 0,3%.
Comparativ cu situaţia din luna iunie 2019, rata anuală a inflaţiei a crescut īn 11 state membre, a rămas stabilă īn două state membre şi a scăzut īn 15 state membre.
Īn zona euro, cel mai semnificativ impact asupra creşterii anuale a preţurilor l-au avut tarifele la servicii (0,53 puncte procentuale), urmate de preţurile la alimente şi ţigări (0,37 puncte procentuale).
Īn ceea ce priveşte Romānia, datele publicate anterior de Institutul Naţional de Statistică (INS) arată că rata anuală a inflaţiei a  a urcat la 4,1%, īn luna iulie a acestui an, de la 3,84% īn iunie, pe fondul scumpirii mărfurilor alimentare, cu 5,15%, a serviciilor cu 4,11% şi a mărfurilor nealimentare cu 3,44%.
Guvernatorul Băncii Naţionale a Romāniei, Mugur Isărescu, a anunţat, la īnceputul acestei luni, că banca centrală a păstrat la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi estimează o inflaţie de 3,4% pentru finalul anului viitor. BNR estima īn mai 2019 o inflaţie de de 3,3% pentru decembrie 2020. . AGERPRES/(AS - autor: Constantin Balaban, editor: Nicoleta Gherasi)