HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

Bruxelles - Romānia respectă toate condiţiile pentru aderarea la Schengen, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban īntr-o conferinţă de presă susţinută la sediul Reprezentanţei Permanente a Romāniei la UE.
El s-a īntālnit, anterior, cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.
'Am abordat problema Schengen. Cum am şi declarat, reiterăm că, din punctul nostru de vedere, Romānia respectă toate condiţiile pentru aderarea la Schengen', a spus şeful Executivului de la Bucureşti.
Totodată, Orban a afirmat că 'şi la nivelul Comisiei Europene, şi la nivelul Parlamentului European există o susţinere pentru Romānia, pentru aderarea Romāniei la Spaţiul Schengen'.
Premierul a vorbit īn acest context şi de 'atitudini de nesusţinere' a Romāniei spre acest obiectiv şi de faptul că vor fi făcuţi 'paşi hotărāţi' pentru a convinge statele care nu sunt alături de ţara noastră.
'Mai trebuie să mai īntreprindem demersuri, pānă la urmă, pentru a obţine un consens la nivelul Consiliului European. Sunt īncă nu opoziţii făţişe, dar īncă atitudini de nesusţinere totală a acestui obiectiv, care sunt convins că ele se vor modifica īn favoarea Romāniei īntr-un orizont de timp rezonabil', a punctat premierul romān.
Prim-ministrul Ludovic Orban a efectuat o vizită de trei zile la Bruxelles, unde s-a īntālnit cu mai mulţi lideri europeni. AGERPRES/(A - autor: Oana Ghiţă, editor: Florin Marin)