HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că între şeful guvernului şi preşedintele României există, ''în sfârşit, o relaţie de dialog, de cooperare loială, de parteneriat'', adăugând că va merge la Palatul Cotroceni de fiecare dată când va fi invitat.
"Între mine, ca prim ministru, şi preşedintele României, între guvernul pe care îl conduc şi preşedinte, este, în sfârşit, o relaţie de dialog, de cooperare loială, de parteneriat, în care ne coordonăm toate acţiunile, toate deciziile şi toate politicile publice în beneficiul cetăţeanului român", a afirmat Orban, după ce a participat la un eveniment organizat de Academia Română.
Întrebat dacă va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a se întâlni cu şeful statului, Orban a spus: "Merg la Palatul Cotroceni de fiecare dată când este cazul, când sunt invitat, când avem diferite discuţii şi întâlniri".
El a reafirmat că există deocamdată o majoritate parlamentară, chiar dacă aceasta este una fragilă.
"Dar există, şi noi am semnat înţelegeri şi acorduri cu partenerii care au fost alături de noi în succesul moţiunii de cenzură, care au susţinut învestirea guvernului pe care îl conduc şi noi ne respectăm înţelegerile şi cred că putem să menţinem această majoritate. Sigur, preşedintele se referea la formarea unei majorităţi mai largi, mai stabile, care să sprijine reforme mai ample după alegeri", a adăugat Orban, întrebat în privinţa unei noi majorităţi parlamentare. AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)