HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

Liderul Pro Romānia, Victor Ponta, "nu şi-a respectat cuvāntul, nu şi-l va respecta nici īn continuare faţă de nimeni", acesta fiind motivul principal pentru care PSD nu a negociat cu el īn vederea formării unui viitor cabinet, Ponta dorind de fapt "să distrugă PSD", a afirmat luni premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al social-democraţilor.
"Dorinţa lui Victor Ponta este de a distruge PSD. Cred că este o ură īmpotriva PSD, pentru că atacuri īn cea mă priveşte am avut din partea multora. Mă aşteptam la Victor Ponta să fie un om cu mai multă atenţie, ca să fiu elegantă īn exprimare, dar am văzut jigniri. Puteam şi eu să jignesc, n-o să o fac, pentru că tocmai astfel oamenii vor vedea care este diferenţa. Dar Victor Ponta nu doreşte binele PSD. Uitaţi-vă ce s-a īntāmplat cu Călin Popescu Tăriceanu: l-a scos din cursa pentru prezidenţiale, partidul rupt. Īl vedeţi pe domnul Tăriceanu alături de domnul Ponta? (...) Cred că acum mulţi au văzut că s-a făcut o greşeală, o greşeală de fapt preconizată de foarte mulţi, dar e problema dānşilor", a afirmat Viorica Dăncilă la Adevărul Live.
Īntrebată unde s-a greşit īn trecut, Viorica Dăncilă a arătat, referindu-se la ultimele alegeri prezidenţiale, că PSD a luptat, a fost implicat, amintind că, personal, a făcut campanie pentru Victor Ponta, afirmānd că "aroganţa a fost unul din motivele care a dus la pierderea alegerilor".
"Aroganţa la modul general şi faţă de propriul partid, dar şi aroganţa afişată īn emisiuni, cred că acest lucru a fost pentru noi un semnal de alarmă şi trebuie să īnvăţăm din aceste lucruri", a adăugat liderul PSD. AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruştei)