HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

Deva - Eurodeputatul Cristian Buşoi, candidat al PNL pentru un nou mandat īn Parlamentul European, a declarat vineri, la Deva, că PSD īncearcă să abată atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme ale cetăţenilor romāni 'inventānd duşmani īnchipuiţi', īntre aceştia fiind nominalizaţi Uniunea Europeană sau statul paralel.
El a acuzat actuala coaliţie de guvernare că nu a atras bani europeni pentru construcţia unor spitale regionale, īn condiţiile īn care, susţine Buşoi, actualele spitale sunt vechi şi cu riscuri de infecţii intraspitaliceşti, dar şi pentru faptul că nu s-a reuşit construirea de autostrăzi cu fonduri europene nerambursabile.
'Īmi este foarte clar că, la fel cum s-a īntāmplat īn 2016, şi īn această campanie PSD-ul nu face altceva decāt să inunde opinia publică cu minciuni, cu lucruri care nu au legătură cu adevăratele probleme ale romānilor. (...) PSD inventează şi īn această campanie, cum a făcut şi īn 2016, tot felul de duşmani īnchipuiţi: Uniunea Europeană, Soros, Partidul Popular European, statul paralel, īncercānd să abată atenţia de la adevăratele probleme ale romānilor, de la soluţiile la aceste probleme şi mai ales de la mizele privitoare la reprezentarea Romāniei īn următorii cinci ani, la nivel european', a spus, īntr-o conferinţă de presă, Cristian Buşoi.
El a adăugat că PNL īncearcă să folosească prilejul oferit de campania pentru alegerile europarlamentare pentru a prezenta ce au făcut reprezentanţii liberalilor īn Parlamentul European pentru cetăţenii europeni şi pentru romāni, īn particular.
La rāndul său, preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, a apreciat că alegerile din 26 mai sunt importante pentru viitorul şi parcursul european al ţării noastre.
'Alegerile europarlamentare sunt foarte importante, sunt alegeri de care va depinde īn următorii cinci ani drumul pe care va merge Romānia: vom merge spre o dezvoltare sau vom merge spre o stagnare şi spre o rămānere īn urmă faţă de ţările din Uniunea Europeană', a punctat Lucian Heiuş.
El a acuzat PSD că s-ar folosi de mai multe instituţii ale statului pentru a-şi face campanie electorală, apreciind că 'PSD a subjugat īntregul stat'.
'Au subjugat īntregul stat. Cum poţi să chemi directori şi funcţionari publici la īntālniri politice? Asta īnseamnă statul paralel. Este inadmisibil ca oameni plătiţi din bani publici să meargă la īntālniri politice şi să folosească instituţiile publice īn folosul unui partid!', a afirmat deputatul PNL. AGERPRES/(A, AS - autor: Sorin Blada, editor: Nona Jalbă)