HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

Premierul Viorica Dăncilă a negat, luni, că ar demisiona din funcţia de prim-ministru.
Īntrebată de jurnalişti dacă īşi va da demisia din funcţia de premier, aşa cum s-a vehiculat īn presă īn ultimele ore, Viorica Dăncilă a spus: "Nici vorbă de aşa ceva".
"Aş fi curioasă să aflu şi eu. De la mine īn niciun caz", a adăugat Dăncilă, īntrebată dacă a existat o discuţie īn acest sens şi de unde a pornit un astfel de zvon.
Premierul a venit, alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, de vicepreşedintele Gabriela Firea şi alţi membri ai conducerii partidului, la reuniunea Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii, care a īnceput cu aproape jumătate de oră mai tārziu.
Anterior, Viorica Dăncilă s-a īntālnit cu Liviu Dragnea, īn biroul acestuia de la Palatul Parlamentului.
La intrarea la reuniunea CExN, Dragnea a spus că Dăncilă va rămāne premier. "Da, cel puţin", a răspuns el, īntrebat dacă Viorica Dăncilă va rămāne premier pānă īn 2020.
Īnainte de reuniunea conducerii PSD, atāt ministrul de Interne, Carmen Dan, cāt şi preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, au negat că Viorica Dăncilă ar demisiona din funcţia de premier. "Astea-s poveşti", a spus Oprişan.  AGERPRES/(AS - autor: Cătălina Matei, editori: Cătălin Alexandru, Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)