Home 

TRAVEL EXPRESSIONS
235 Dixon Rd.
Toronto, ON  M9P 2M5
Tel: (416) 241-4654
TICO # 1758013

ABC EURO DELICATESSEN
  Tel: 416 495-0368  

DIRECT DIN ROMANIA:
Biscuiti Romanesti cu diferite umpluturi; DULCEATA romaneasca de CAISE, VISINE, GUTUI, CAPSUNI, MACESE, TRANDAFIR, COMPOT de Cirese si Visine, Dulceata de Nuci Verzi, Cirese Amare, Afine.

PERLA HARGHITEI ; BORSEC; NAPOLITANE "JOE"; EUGENIA; ZACUSCA de Vinete si de Ciuperci; Miere de salcam; CIMBRU; FOI DE DAFIN, ALVITA, NUGA; VARZA ACRA ROMANEASCA

Orar
LUNI -10:00am - 8:00pm

MARTI -10:00am - 8:00pm

MIERCURI  -10:00am - 8:00pm

JOI -10:00am - 8:00pm

VINERI -10:00am - 8:00pm

SAMBATA -10:00am - 6:00pm

DUMINICA -10:00am - 5:00pm

6 Lebovic Ave, Unit 4, 
Scarborough Ontario, M1L 4V9
T/ 416-495-0368  F/ 416-495-0958
info@abceurodeli.com

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că actuala conducere a PSD şi a Guvernului este "profund nocivă" şi a făcut apel la social-democraţi să ia īn serios protestele din aceste zile.

"Nu avem nevoie de instabilitate şi de o criză socială prelungită. Oamenii se vor revolta şi īn continuare dacă sunt ignoraţi. PSD trebuie să īnţeleagă că actuala conducere a partidului şi a Guvernului este profund nocivă, cu efecte nebănuite pe termen lung. Fac pe această cale un apel la membrii PSD să ia foarte īn serios protestele din aceste zile şi să īnţeleagă că trebuie să guverneze pentru oameni şi nu īmpotriva lor", a afirmat Iohannis, īn mesajul public adresat luni ca urmare a evenimentelor din ultimele zile.

El a susţinut că, īn ultimul an şi jumătate, PSD a "compromis actul de guvernare şi legiferare şi, īn ciuda scorului īnregistrat la alegerile din 2016, a tulburat societatea prin măsurile controversate, o guvernare haotică, iraţională, īn paralel cu legi extrem de controversate sau chiar vădit anticonstituţionale, atacuri repetate la adresa magistraţilor".

"Avem acum şi o componentă represivă, care ridică serioase semne de īntrebare cu privire la ce intenţii are acest Guvern cu romānii. Este evidentă şi extrem de gravă ruptura care există īn acest moment īntre romāni şi actualul Executiv", a adăugat Iohannis.

 


Şeful statului a subliniat că Romānia este o ţară "normală, echilibrată şi respectată, īnsă cei din Guvern fac tot ce pot pentru a distruge această imagine".

Īn acest context, el a indicat că sondajele arată că peste 80% dintre romāni cred că ţara se īndreaptă īntr-o direcţie greşită, ceea ce arată că "milioane de romāni sunt solidari cu cei care, prin protestele lor din īntreaga ţară, s-au săturat de proasta guvernare, de aroganţa politicienilor şi de corupţie".

"PSD a cāştigat alegerile, nu am contestat niciodată acest lucru, īnsă actuala sa conducere abuzează de acea victorie pentru a ataca populaţia, pentru a ataca Justiţia, pentru a scoate Romānia de pe drumul său european şi euro-atlantic. Majoritatea romānilor nu este de acord cu direcţia īn care PSD duce Romānia. Sunt īnsă de acord membrii PSD cu această direcţie? Riscă ei să arunce Romānia īn haos doar pentru a ţine īn braţe această grupare care a confiscat partidul? Sau īşi asumă responsabilitatea īnainte de a fi prea tārziu?", a declarat Iohannis. AGERPRES/(A - autor: Florentina Peia, editor: Claudia Stănescu, redactor video: Alberta Forgiarini, Grafician: Ioana Matei-Cārlan, editor online: Irina Giurgiu)