Home 

TRAVEL EXPRESSIONS
235 Dixon Rd.
Toronto, ON  M9P 2M5
Tel: (416) 241-4654
TICO # 1758013

ABC EURO DELICATESSEN
3115 Sheppard Ave E. Toronto
  Tel: 416 495-0368  

DIRECT DIN ROMANIA:
Biscuiti Romanesti cu diferite umpluturi; DULCEATA romaneasca de CAISE, VISINE, GUTUI, CAPSUNI, MACESE, TRANDAFIR, COMPOT de Cirese si Visine, Dulceata de Nuci Verzi, Cirese Amare, Afine.

PERLA HARGHITEI $6.5 (case) sau $1.20 sticla; BORSEC $7 (case) sau $1.25 sticla; NAPOLITANE "JOE" (cu alune, cu ciocolata, cu vanilie); EUGENIA; ZACUSCA de Vinete si de Ciuperci; Miere de salcam; CIMBRU; FOI DE DAFIN, ALVITA, NUGA; VARZA ACRA ROMANEASCA

Program: Luni - Joi 10 - 8; Vineri 10 - 9 ; Sambata 10 - 6
Duminica 10 - 5

 

Acupunctura si Clinica

de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale
- Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

Bucureşti - Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, duminică, în cadrul unei întâlniri a comunităţii Platforma România 100, că din această structură se va desprinde un partid ce urmează a fi prezentat în lunile următoare şi care nu va acţiona împotriva celor cu 'acelaşi ADN', fiind deschis colaborării cu cei cu care împărtăşeşte valori comune.
'Din platforma România 100 se va desprinde un partid politic. (...) Fără nicio îndoială. E clar şi noi, cel puţin, cei care am fondat Platforma România 100, suntem hotărâţi să facem lucrul acesta. (...) Trebuie să fie un proces natural, şi nu unul forţat. (...) Da, se va desprinde un partid politic din Platforma România 100, dar care are nevoie de o fundaţie solidă, o fundaţie de principii, de idei, valori şi are nevoie, mai mult decât atât, de o viziune şi de programe şi chiar de proiecte. E important să arătăm oamenilor nu doar o viziune şi o ideologie, e nevoie să arătăm în ce se traduce ideologia sau în ce se traduc acele valori, principii, etică, morală care pot să contureze la un moment dat şi ideologia', a spus Cioloş.
El a arătat că înfiinţarea unui partid nu este un obiectiv în sine al Platformei România 100. Fostul premier a subliniat că un astfel de proiect trebuie să fie rezultatul unei 'implicări efective'.
'Obiectivul pe care îl avem e de a contribui la o schimbare, la un proces, la o schimbare care să fie firească, naturală şi să pornească din voinţa oamenilor care sunt gata să contribuie la asta. E important ca această schimbare să nu se facă cu oameni aşteptând pe margine şi cu alţii câţiva - trei, cinci, şapte, zece, cinsprezece, câţi or fi într-un partid sau în mişcările civice - să acţioneze, să joace pe teren', a declarat Dacian Cioloş.
Acesta a comentat şi vocile potrivit cărora o astfel de iniţiativă ar duce la fărâmiţarea opoziţiei.
'Ne gândim şi la asta, însă mie mi se pare cumva ca o responsabilitate pe care eu şi noi, cei care am iniţiat platforma, nu avem decât să o asumăm, ca din această platformă să se desprindă şi un partid politic care nu va acţiona împotriva celor cu care împărtăşim valori, idei şi principii comune, cu care avem (...) acelaşi ADN. Vom fi deschişi colaborării cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gând să ne batem cu cei alături de care trebuie să acţionăm în perioada următoare', a adăugat Cioloş. AGERPRES