Home 

TRAVEL EXPRESSIONS
235 Dixon Rd.
Toronto, ON  M9P 2M5
Tel: (416) 241-4654
TICO # 1758013

ABC EURO DELICATESSEN
3115 Sheppard Ave E. Toronto
  Tel: 416 495-0368  

DIRECT DIN ROMANIA:
Biscuiti Romanesti cu diferite umpluturi; DULCEATA romaneasca de CAISE, VISINE, GUTUI, CAPSUNI, MACESE, TRANDAFIR, COMPOT de Cirese si Visine, Dulceata de Nuci Verzi, Cirese Amare, Afine.

PERLA HARGHITEI $6.5 (case) sau $1.20 sticla; BORSEC $7 (case) sau $1.25 sticla; NAPOLITANE "JOE" (cu alune, cu ciocolata, cu vanilie); EUGENIA; ZACUSCA de Vinete si de Ciuperci; Miere de salcam; CIMBRU; FOI DE DAFIN, ALVITA, NUGA; VARZA ACRA ROMANEASCA

Program: Luni - Joi 10 - 8; Vineri 10 - 9 ; Sambata 10 - 6
Duminica 10 - 5

 

Acupunctura si Clinica

de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale
- Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, susține că vizele pentru români în Statele Unite vor fi ridicate în unul doi ani, în acest sens existând un grup de lucru al MAE pentru punerea în aplicare a unei Declarații comune a SUA și UE privind programul de implementare a ridicării vizelor.

El a precizat că există mai multe grupe de lucru pe Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI cu SUA.

"Cea de-a treia temă importantă la care lucrăm e ridicarea vizelor pentru români pentru Statele Unite. Am avut două întâlniri de lucru cu experții americani. Am avut o întâlnire în trei în aprilie la Bruxelles — Comisia Europeană, România și Statele Unite — și lucrăm în continuare la punerea în aplicare a unei Declarații comune care a fost adoptată de SUA și UE privind programul de implementare a ridicării vizelor pentru cele cinci țări, printre care și România, care nu beneficiază de acest regim. Este un orizont de timp de unul doi ani", a spus Meleșcanu vineri seară, la Digi 24.

Ministrul Afacerilor externe a subliniat că vizita președintelui Iohannis în SUA a fost un moment foarte clar de punere a României pe harta politică a SUA.

"Vizita președintelui în sine a fost un moment foarte clar de punere a României pe harta politică a SUA. Este primul președinte din zona Europei Centrale și de Est care face o asemenea vizită. Aș vrea să subliniez că (...) în conferința de presă președintele Trump a reiterat foarte clar și deschis faptul că Statele Unite vor respecta prevederile art 5 al Tratatului de la Washington al NATO și vor oferi clauza de solidaritate cu orice țară care care va fi atacată. Sigur că acest moment a fost un moment de referință. Ceea ce facem noi acum este o activitate poate mult mai puțin spectaculoasă. Avem mai multe grupe de lucru pe Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI cu SUA care vor pregăti o altă Declarație și o altă treaptă în cadrul relației României cu Statele Unite", a punctat șeful diplomației.

Meleșcanu a mai menționat că reprezentanți ai mai multor companii americane vor fi prezenți în toamna acestui an la București.

"Sunt probleme de ordin economic care o au o importanță foarte mare și am pregătit pentru toamna acestui an probabil cea mai mare misiune economică americană care a fost probabil în zona noastră — peste 120 de companii americane (...) care vor avea aici la București posibilitatea să intre în contact direct cu companiile românești. Lucrăm, de asemenea, foarte serios și pe probleme de securitate și apărare unde relația este foarte bună și a constituit de fapt punctul forte al parteneriatului strategic pe care noi am dorit să îl extindem și spre domeniul economic, tehnico-științific și domeniul inovației", a mai adăugat Meleșcanu.  AGERPRES / (A — autor: Livia Popescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Daniela Juncu)