Primul Saptămânal Românesc din Canada

 

  Bine ati venit!
  Stiri interne
   Stiri Externe
  Sport
  Fapt Divers
   
  ABONAMENT
  FREE Copy,  Canada
  Contact/Info
 

Romanian Business Directory

  Comunitate
  Biserici
 

 
 
 
 

MATEO RENOVATION
Va sta la dispozitie cu servicii profesionale si de calitate: painting interior si exterior, plastering, montat faianta - gresie, renovat basement, montat hardwood floor.
Tel: 416 268-9106 sau 
647 504-9425

Veronica Popescu

Sales Representative Royal LePage Exceptional

Cumparati sau vindeti, succes garantat cu un Real Estate Agent experimentat, tenace, excelent negociator.

Off: 416 – 497-9794; 
Cell: 647 – 292-2434

Email: myverov@yahoo.com  

Washington - O familie din statul american Florida a fost suficient de norocoasă să descopere un aligator de peste 2 metri pe fundul propriei piscine chiar înainte de a face o baie de Memorial Day, zi liberă în SUA în care sunt comemoraţi soldaţii americani căzuţi în luptă, relatează aol.com.
Familia a sunat luni la biroului şerifului din comitatul Sarasota pentru a-i chema pe oamenii legii la locuinţa lor din Venice, Florida, după ce au văzut musafirul neinvitat pe fundul piscinei.
'Din fericire, aceşti oameni s-au uitat de două ori dimineaţă în loc să sară imediat în piscină pentru a-şi începe ziua liberă (Memorial Day - n.r.)', a scris biroul şerifului într-o postare pe Facebook.
Biroul şerifului a postat pe Facebook şi imagini de la capturarea aligatorului, cu mesajul 'Pentru că nicio zi de patrulare nu seamănă cu alta' şi hashtag-ul #OnlyInFlorida #MemorialDayInTheSunshineState #DeathRoll #LookBeforeYouLeap. 
AGERPRES/(AS - editor: Florin Ştefan)