Primul si Singurul Saptamanal Romanesc din Canada

 

  Bine ati venit!
  Stiri interne
   Stiri Externe
  Sport
  Fapt Divers
   
  ABONAMENT
  FREE Copy,  Canada
  Contact/Info
 

Romanian Business Directory

  Comunitate
  Biserici
 

 
 
 
 

COMPLETE  ROMANIAN  EYECARE

Pentru Familia dvs. prin:

ROMANA OPTICAL

“Prima optica medicala pentru  comunitatea Romaneasca din Ontario”

Examen la ochi chiar în incinta magazinului

PTR. RETETELE TRIMISE RUDELOR DVS. IN ROMANIA - 40% DISCOUNT (RAME+LENTILE)

40% OFF ALL  FRAMES

Cumparati doua perechi de ochelari si platiti  numai una.

George Trif

License Optician/Contact lens fitter

Serving the Danforth area since 1984

  Tel: (416) 690-5152

2656 Danforth Ave. (East of Main St., across from Canadian Tire)

Washington - Videoclipul cântecului 'Despacito' a devenit vineri cel mai vizionat din istoria platformei YouTube, nou semn al popularităţii planetare a acestui hit reggaeton venit din Porto Rico, relatează AFP.
Cu 2,995 miliarde de vizualizări, 'Despacito' a depăşit videoclipul 'See You Again' al rapperului Wiz Khalifa, de pe coloana sonoră a filmului 'Fast and Furious 7', care avea vineri, la ora 18.30 GMT, doar 2,994 miliarde de vizualizări.
Multă vreme în fruntea clasamentului, 'Gangnam Style' al cântăreţului sud-coreean Psy a fost acum lăsat destul de mult în urmă, cu 2,919 miliarde de vizualizări.
La jumătatea lui iulie, 'Despacito', interpretat de cântăreţul portorican Luis Fonsi, a devenit cântecul cel mai ascultat în streaming din toate timpurile.
'Vă mulţumim pentru susţinerea voastră încă din prima zi', a scris pe contul său de Instagram rapperul Daddy Yankee, care cântă şi el în acest hit.
'Despacito', o melodie latino plină de subînţelesuri sexuale, a devenit viral la puţină vreme după lansarea sa, în luna ianuarie.
Titlul şi-a mărit audienţa în aprilie, când cântăreţul canadian Justin Bieber a colaborat la un remix, care este în fruntea vânzărilor de discuri de 12 săptămâni în SUA. 'Despacito' este primul cântec spaniol care ajunge la această performanţă de la 'Macarena' în 1996.
Videoclipul a fost turnat în cartierul popular La Perla, de pe insula Porto Rico, devenit o destinaţie turistică favorită după succesul 'Despacito'.AGERPRES/(AS - editor: Florin Ştefan)