Primul si Singurul Saptamanal Romanesc din Canada

 

  Bine ati venit!
  Stiri interne
   Stiri Externe
  Sport
  Fapt Divers
   
  ABONAMENT
  FREE Copy,  Canada
  Contact/Info
 

Romanian Business Directory

  Comunitate
  Biserici
 

 
 
 
 

COMPLETE  ROMANIAN  EYECARE

Pentru Familia dvs. prin:

ROMANA OPTICAL

“Prima optica medicala pentru  comunitatea Romaneasca din Ontario”

Examen la ochi chiar în incinta magazinului

PTR. RETETELE TRIMISE RUDELOR DVS. IN ROMANIA - 40% DISCOUNT (RAME+LENTILE)

40% OFF ALL  FRAMES

Cumparati doua perechi de ochelari si platiti  numai una.

George Trif

License Optician/Contact lens fitter

Serving the Danforth area since 1984

  Tel: (416) 690-5152

2656 Danforth Ave. (East of Main St., across from Canadian Tire)

Londra - O pleiadă de staruri au urcat pe scenă alături de Ariana Grande în cadrul concertului de binefacere de duminică de la Manchester, încercând să transmită, alături de fani, un mesaj puternic împotriva terorismului, informează luni DPA.
În faţa unui public de peste 50.000 de oameni, Ariana Grande a apărut pe scenă cu o bluză cu mesajul 'One Love Manchester' şi a izbucnit de mai multe ori în lacrimi în timp ce-şi interpreta cântecele.
'Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi venit în această seară şi pentru că sunteţi atât de fericiţi, de puternici şi de uniţi. Vă iubesc atât de mult', le-a spus cântăreaţa fanilor de pe scenă.
'Noaptea asta este genul de lucru de care lumea chiar are nevoie acum', a adăugat ea.
Evenimentul caritabil a fost organizat după atacul terorist de la 22 mai în care au fost ucise 22 de persoane, inclusiv copii şi adolescenţi, la puţin timp după sfârşitul concertului Arianei Grande de la Manchester Arena.
Grande a spus că nu intenţiona să cânte atât de multe dintre cântecele ei în timpul concertului, dar s-a răzgândit după ce a cunoscut-o pe mama Oliviei Campbell-Hardy, de 15 ani, care s-a aflat printre victimele atentatului.
'Am avut plăcerea de a o întâlni pe mama Oliviei cu câteva zile în urmă şi am început să plâng şi am îmbrăţişat-o puternic, iar ea a spus 'nu mai plânge, pentru că Olivia nu ar fi vrut ca tu să plângi'', a povestit ea.
'Mi-a spus că Olivia ar fi vrut să-şi audă hiturile favorite. Plănuisem un concert diferit şi am făcut ieri o repetiţie şi apoi am schimbat totul', a adăugat Ariana Grande.
Miley Cyrus, Justin Bieber, Robbie Williams şi Katy Perry, precum şi trupa britanică Coldplay, au cântat şi ei în cadrul concertului în aer liber de pe stadionul de cricket Old Traford de la Manchester.
De asemenea, a existat o apariţie surpriză a solistului local Liam Gallagher, care a cântat alături de Coldplay hitul Oasis 'Live Forever'.
'Vreau să dedic acest cântec oamenilor frumoşi care au fost ucişi şi răniţi în atacul terorist de la Manchester', a afirmat Gallagher.
Concertul a fost deschis de poetul Tony Walsh, care a făcut referire şi la atacurile teroriste de sâmbătă noapte de la Londra, în care şapte oameni au fost ucişi şi zeci au fost răniţi.
Managerul Arianei Grande Scooter Braun afirmase duminică că concertul va avea loc în pofida atacurilor de la Londra. 'Toţi artiştii implicaţi au fost de neclintit în sprijinul lor în această dimineaţă şi sunt hotărâţi să continue cu spectacolul', a scris el pe Twitter.
Concertul de trei ore a fost transmis în întreaga lume la televiziune şi pe internet, iar organizatorii susţin că spectatorii au donat două milioane de lire sterline (2,6 milioane de dolari) pentru Fondul de urgenţă 'We Love Manchester', pentru a-i susţine pe cei afectaţi de atentatul de la 22 mai.
Poliţia din Manchester a precizat că un număr 'semnificativ' de poliţişti au fost prezenţi la concert, care s-a desfăşurat 'fără vreun motiv de preocupare'. 
AGERPRES/(AS - editor: Florin Ştefan)