HOME    FAPTU' DIVERS 

Londra - Actriţa Meghan Markle va fi o cu totul alt fel de mireasă regală, care va aduce milioane de noi simpatizanţi pentru familia regală britanică, conform unui biograf al unei alte mirese regale celebre, prinţesa Diana, mama prinţului Harry, conform Press Association.
Biograful Andrew Morton atrage atenţia că vedeta americană pătrunde īn familia regală aducānd propriul ei aport de celebritate, rezultatul unei cariere de succes. Īn noua sa carte, 'Meghan - A Hollywood Princess' (Meghan - O prinţesă de la Hollywood), ce a fost publicată joi, Morton trece īn revistă modul īn care Meghan Markle a ajuns la faimă.
'Este o mireasă cu totul diferită. Ea pătrunde īn familia regală cānd este deja celebră, are o carieră de succes şi este cunoscută şi ca blogger, pe social media dar şi pentru activitatea ei umanitară alături de World Vision Canada şi de ONU', a declarat el pentru BBC. 'Este oferta completă... ea aduce milioane de simpatizanţi ca pe o dotă familiei regale'.
Mama prinţului Harry, prinţesa Diana, a colaborat īn secret cu Morton la controversata sa carte: 'Diana: Her True Story' (1992), īn care scria despre neliniştea şi frămāntările interioare ale celei supranumite 'Prinţesa inimilor'.
Andrew Morton a lăudat activismul lui Meghan Markle, care a īnceput să se manifeste īncă de la o vārstă fragedă. 'Pe blazonul ei nobiliar ar trebui trecută deviza 'Fă o schimbare', pentru că acesta a fost mereu principiul după care şi-a condus viaţa'.
Īn cartea sa Morton susţine şi că Meghan Markle nu şi-a putut face nişte prieteni statornici şi multe dintre relaţiile ei sociale s-au 'răcit', din cauza stilului de viaţă foarte activ şi a frecvenţei mari cu care călătoreşte. 'Ea a dus o viaţă īn care a călătorit foarte mult. S-a mutat de la Los Angeles la Toronto şi nu a mai păstrat legătura cu toţi prietenii, iar cei cu care nu a mai vorbit s-au simţit abandonaţi şi susţin că au fost trataţi cu răceală'.
Prinţul Harry şi Meghan Markle, care s-au logodit după o poveste de dragoste care a durat 16 luni, se vor căsători luna viitoare, la 19 mai, la Castelul WIndsor, īn apropiere de Londra.AGERPRES/(AS - autor: Codruţ Bălu, editor: Mariana Ionescu)

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143  Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com    TICO # 50017862