HOME    FAPTU' DIVERS 

Los Angeles - Paris Hilton i-a spus 'Da' joi lui Carter Reum în grădina reşedinţa familiei Hilton din Bel-Air (Los Angeles) care i-a aparţinut bunicului său, Barron Hilton, relatează vineri EFE.

La vârsta de 40 de ani şi după trei tentative eşuate, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton s-a căsătorit cu Carter Reum purtând o rochie semnată de casa Oscar de la Renta, potrivit imaginilor postate pe contul său de Instagram.
     
În prima imagine, care prezintă prima dintre cele 10 rochii pe care le-a pregătit cu ocazia acestui eveniment, ea poartă o rochie de mireasă de un alb imaculat din tul şi dantelă, cu mâneci lungi şi guler perkins, şi un voal lung unduind pe umeri.

'Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, nu numai că ştii, dar şi simţi acest lucru', a scris Paris pe Instagram.

Evenimentul se va sărbători timp de trei zile la rând, având ca invitaţi membri ai familiei, dar şi prieteni apropiaţi precum actriţa Emma Roberts, cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha, alături de Evan Ross şi Ashlee Simpson-Ross, printre alţii.

Nunta are loc la nouă zile după ce Reum i-a cerut mână în timpul unei călătorii, cu prilejul zilei de naştere a lui Paris Paris Hilton, care se poate lăuda cu titlul de prima 'influencer' din lume.
     
Hilton şi Reum se cunosc de peste 15 ani, dar au început o relaţie sentimentală când au sărbătorit împreună Thanksgiving Day în 2019.AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu)

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143  Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com   
TICO # 50017862