HOME    FAPTU' DIVERS 

Acupunctura Chinezeasca si Clinica de Plante Medicinale
147 Finch Ave. West (Finch and Yonge) Toronto 
  Tel: 416 733-7660  
Dr. Cao

 Suntem Specializati in:  - Dureri si arsuri  - Infertilitate  - Artrite si Tendonite  - Depresiune si Panica  - Boli de inima si infarcturi  - Dependenta de tigari si alcool  - Boli de piele  - Dereglari menstruale  - Alergii  - Insomnii  - Prostata  - Pierderea parului  - Pierdere in greutate  - Dureri de cap si migrene 
Sunati-ne pentru programare si intrebati de dr. Cao!
     
Spuneti ca ati aflat de la "Faptu' Divers"!

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Londra - Un expert britanic în securitate cibernetică, considerat un erou pentru că a contribuit la oprirea virusului ransomware WannaCry, a fost arestat în SUA şi este inculpat pentru crearea de programe informatice concepute să atace bănci, relatează AFP.
Marcus Hutchins, cunoscut sub numele de 'Malwaretech', a fost arestat miercuri la Las Vegas unde avea loc marea adunare a piraţilor informatici  Def Con, a indicat Ministerul american al Justiţiei. Actul de inculpare datat 12 iulie s-a aflat până acum sub sigiliu.
Marcus Hutchins este acuzat, împreună cu alte persoane, că a creat şi distribuit programul Kronos, conceput pentru a sustrage informaţii legate de tranzacţii bancare online.
Kronos a fost configurat pentru a viza în special sistemele bancare din Regatul Unit, Canada, Germania, Polonia şi Franţa, conform autorităţilor judiciare americane.
Conform actului acuzării, Hutchins a distribuit acest program de piratare pe reţeaua de internet clandestină sau 'dark web'.
Avocaţi ai organizaţiei pentru apărarea drepturilor pe internet, Electronic Frontier Foundation (EFF), cu sediul la San Francisco, au indicat că încearcă să intre în contact cu Hutchins.
'EFF este profund preocupată de arestarea lui Marcus Hutchins, un expert în securitate cunoscut pentru că a oprit 'ransomware'-ul WannaCry', a anunţat organizaţia într-un comunicat.
Ambasada britanică la Washington a indicat că 'este în contact cu autorităţile locale din Las Vegas în urma informaţiilor privind arestarea unui cetăţean britanic'.
Marcus Hutchins a fost salutat ca un erou în luna mai pentru că a găsit un defect în codul virusului WannaCry care permitea blocarea propagării sale.
Andrew Mabbitt, un alt expert în securitate cibernetică ce se afla cu Hutchins la Las Vegas, a afirmat că nu crede acuzaţiile care i se aduc acestuia. 'El şi-a petrecut cariera luptând împotriva programelor malware, şi nu să le creeze', a scris el pe Twitter.AGERPRES/( AS - autor: Violeta Gheorghe, editor: Ionuţ Mareş)