HOME    FAPTU' DIVERS 

Acupunctura Chinezeasca si Clinica de Plante Medicinale
147 Finch Ave. West (Finch and Yonge) Toronto 
  Tel: 416 733-7660  
Dr. Cao

 Suntem Specializati in:  - Dureri si arsuri  - Infertilitate  - Artrite si Tendonite  - Depresiune si Panica  - Boli de inima si infarcturi  - Dependenta de tigari si alcool  - Boli de piele  - Dereglari menstruale  - Alergii  - Insomnii  - Prostata  - Pierderea parului  - Pierdere in greutate  - Dureri de cap si migrene 
Sunati-ne pentru programare si intrebati de dr. Cao!
     
Spuneti ca ati aflat de la "Faptu' Divers"!

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Roma - Unei italience angajate la Universitatea La Sapienza din Roma i-au fost acordate două zile libere plătite pentru a-şi putea īngriji cāinele bolnav, informează DPA şi Daily Mail.
Femeia, care trăieşte singură, a solicitat două zile libere plătite, a indicat organizaţia de protecţie a animalelor LAV.  Nu avea altă soluţie pentru a putea avea grijă de setter-ul ei Cucciola, īn vārstă de 12 ani, care urma să fie operat. Solicitarea i-a fost īnsă respinsă.
Proprietara cāinelui a citat iniţial 'motive legate de familie' pentru absenţa sa, īnsă angajatorul a insistat să īşi ia cele două zile din concediu.
După ce LAV a oferit asistenţă juridică femeii, angajatorul a revenit asupra deciziei, acordāndu-i cele două zile libere solicitate.
Organizaţia pentru drepturile animalelor a susţinut īn instanţă că neacordarea īngrijirii unui animal aflat la ananghie este echivalentă cu un act de cruzime la adresa animalelor, iar justiţia i-a acordat cāştig de cauză femeii.
'Este un alt pas important īn vederea recunoaşterii faptului că animalele ...fac parte din familie din toate punctele de vedere ', a declarat preşedintele LAV Gianluca Felicetti.AGERPRES/(AS - autor: Ana Bīgu, editor: Mariana Ionescu)