LANA COCIERU
B.A., M.A., J.D.
Barrister & Solicitor , Notary Public
2535 Major Mackenzie Drive West, #214, Maple, Ontario, L6A 1C6
Tel: 289-597-6560 Fax: 289-553-6595
www.amicilaw.ca lana@amicilaw.ca

HOME   FAPTU' DIVERS

Cetatea Vaticanului - Cântăreţul britanic Elton John a acuzat Vaticanul de presupusă ipocrizie prin refuzul de a binecuvânta uniunile între homosexuali, cum este şi cazul său, după ce ar fi finanţat filmul Rocketman despre viaţa sa, relatează ANSA.
John, în vârstă de 74 de ani, are o căsnicie fericită din 2015 cu regizorul şi producătorul David Furnish, aspect care este menţionat şi în epilogul Rocketman, un biopic muzical despre începutul carierei sale. El spune că prin această uniune şi-a găsit în sfârşit seninătatea după ani de chinuri.
Superstarul pop a declarat că Vaticanul a colaborat cu Lapo Elkann, moştenitorul familiei Agnelli, în 2019, la un fond cu sediul în Malta, care a investit patru milioane de euro în producţia de filme, inclusiv Rocketman.
La 15 martie, Vaticanul a reafirmat doctrina Bisericii Catolice care consideră homosexualitatea un 'păcat' şi a confirmat imposibilitatea pentru cuplurile de acelaşi sex să primească binecuvântarea căsătoriei, rezervată doar 'uniunii indisolubile dintre un bărbat şi o femeie'.
'Cum poate Vaticanul să refuze binecuvântarea căsătoriilor homosexuale caracterizându-le ca fiind 'păcătoase', în timp ce se bucură de profiturile din investiţiile de milioane de euro în  Rocketman, un film care celebrează fericirea pe care am găsit-o în căsnicia mea cu David? #Ipocrizie', a scris Elton John a doua zi.AGERPRES/(AS - autor: Stanciu Cristian Mihai, editor: Mariana Ionescu)

LANA COCIERU

B.A., M.A., J.D.

Barrister & Solicitor , Notary Public

How many a dispute could have been deflated into a single paragraph if the disputants had dared to define their terms. (Aristotle)

Scopul nostru - de a pune pe locul întâi interesele clienților noștri:
-  Pentru a obține întotdeauna cele mai bune rezultate posibile
- Pentru a rezolva probleme fără întârzieri

Serviciile noastre: • Dreptul familial • Dreptul imobiliar • Testamente și procuri • Servicii Notariale

Amici Law

2535 Major Mackenzie Drive West, #214, 
Maple, Ontario, L6A 1C6


Tel: 289-597-6560


Fax: 289-553-6595


www.amicilaw.ca


lana@amicilaw.ca