Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME    FAPTU' DIVERS

Acupunctura si Clinica de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale - Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 
147 Finch Ave. W 
(West of Yonge)

DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Washington - Oamenii de ştiinţă au creat un ţesut artificial de camuflaj inspirat de pielea caracatiţei şi a sepiei, două animale care îşi schimbă culoarea pentru se pierde în mediu şi a le scăpa astfel prădătorilor, relatează AFP.
Aceste animale pot să-şi modifice rapid textura pielii astfel încât culoarea lor să semene cu cea a algelor, a coralilor sau a altor elemente folosite pentru a se camufla, explică inginerii de la Universitatea Cornell, din statul New York, a căror invenţie a fost prezentată joi, în revista Science.
Cercetătorii au pus la punct un material activ pneumatic care imită funcţionarea papilelor, mici formaţiuni aflate la suprafaţa unei mucoase, pe care cefalopodele le activează cât ai clipi pentru a-şi schimba înfăţişarea. De asemenea, ele pot la fel de rapid să retragă aceste papile.
'Un mare număr de animale au papile, dar nu pot să le extindă sau să le retracteze instantaneu ca sepiile şi caracatiţele', explică biologul Roger Hanlon, din cadrul Marine Biological Laboratory (MBL).
'Aceste moluşte nu au cochilie şi principala lor apărare împotriva prădătorilor este pielea capabilă să-şi schimbe înfăţişarea', a adăugat el.
Aceste papile sunt exemple de 'hidrostat muscular', un muşchi care îşi poate schimba forma păstrându-şi volumul, precum limba umană, precizează cercetătorii.
'La sepia europeană numărăm cel puţin nouă grupuri de papile controlate independent de creier. Şi fiecare dintre aceste papile trece de la o prezenţă în două dimensiuni, la o formă care poate fi, de exemplu, conică sau poate lua circa zece alte forme', a precizat James Pikul, profesor în cadrul Departamentului de inginerie şi mecanică aplicată al Universităţii din Pennsylvania. 'Totul depinde de poziţia muşchiului', a adăugat el.
Acest progres tehnologic a permis fabricarea unui ţesut sintetic care poate trece de la o formă în două dimensiuni, la o alta în trei dimensiuni, retractându-se.
'Inginerii au pus deja la punct mijloace sofisticate pentru a controla forma materialelor subţiri, dar noi voiam un sistem simplu, rapid, solid şi uşor de controlat', a explicat profesorul Pikul.
'Este un exemplu clasic de inginerie inspirată de biologie cu o gamă largă de potenţiale aplicaţii', a spus Roger Hanlon.
Materialul ar putea reflecta lumina în forma sa în două dimensiuni şi să o absoarbă în forma în trei dimensiuni, indică el.
'Asta ar putea avea aplicaţii pentru manipularea temperaturii unui material în toate circumstanţele', a adăugat omul de ştiinţă.
Caracatiţele şi sepiile folosesc capacitatea de a-şi manipula papilele numai pentru camuflaj şi nu pentru locomoţie sau seducţie sexuală.AGERPRES/(AS - autor: Florin Ştefan, editor: Simona Tatu)