Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

 

PREMIER DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Los Angeles - Actriţa mexicană Salma Hayek îşi va dezvălui steaua de pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood, în data de 19 septembrie, a informat vineri Camera de Comerţ de la Hollywood preluată de EFE.

Camera, responsabilă cu omagierile de pe Waalk of Fame, notează într-un comunicat că Salma Hayek va fi însoţită la ceremonia de vinerea de viitoare de actorul american Adam Sandler şi de cineasta chineză Chloé Zhao.
     
Hayek a jucat alături de Sandler în comediile 'Grown Ups' (2010) şi 'Grown Ups 2' (2013), în timp ce Zhao - laureată cu Oscar în 2020 pentru cea mai bună regie pentru filmul 'Nomadland'- a lansat recent pe ecrane superproducţia Marvel 'Eternals' (2021).
     
Nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în 2002 pentru interpretarea sa din 'Frida' şi considerată la Hollywood  una dintre cele mai importante vedete latino, filmografia lui Salma Hayek include titluri ca 'Desperado' (1995), 'From Dusk Till Dawn' (1996), 'Wild Wild West' (1999) şi 'Beatriz at Dinner' (2017).
    
Anul 2021 a fost deosebit de prolific pentru actriţă. Ea a făcut parte din spectaculoasa distribuţie a filmului 'Eternals', noua miză  a studioului Marvel pentru anul acesta, alături de Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani şi Brian Tyree Henry.
     
La sfârşitul lunii noiembrie urmează să fie lansat în cinematografe filmul 'House of Gucci', în regia lui Ridley Scott, unde actriţa mexicană împarte distribuţia cu vedete ca Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto şi Jeremy Irons.
     
în 2021, a fost prezentă în 'Bliss', un amestec de dramă şi science-fiction, cu Owen Wilson în rolul principal; şi în comedia de acţiune 'Hitman's Wife's Bodyguard', unde i-a avut ca parteneri pe Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson.
     
În afară de actorie, Salma Hayek a fost şi producător al unor seriale de televiziune precum 'Ugly Betty' (2006-2010) şi 'Monarca' (2019-2021).AGERPRES/(AS - editor: Mihaela Nicolaescu)