Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

 

PREMIER DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Washington - Cāntăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton a publicat joi pe Twitter un mesaj prin care a īndemnat legislativul din Tennessee să renunţe la planurile de a ridica o statuie īn onoarea sa la Capitoliul statului, invocānd situaţia actuală la nivel mondial, relatează DPA şi AFP.

''Vreau să mulţumesc legislativului din Tennessee pentru atenţia acordată printr-un proiect de lege privind ridicarea unei statui a mea pe terenul Capitoliului'', a scris interpreta hitului ''Jolene'' īn vārstă de 75 de ani.

''Sunt onorată şi recunoscătoare pentru intenţia lor, īnsă am solicitat liderilor legislativului de stat să elimine proiectul de lege'', a adăugat artista distinsă cu mai multe premii Grammy de-a lungul carierei.

Indicānd spre ''tot ceea ce se īntāmplă īn lume'', actriţa din ''Steel Magnolias'' a precizat că nu crede că ''a mă pune pe mine pe un piedestal nu este adecvat īn acest moment''.

Dolly Parton a lăsat să se īnţeleagă faptul că nu exclude ridicarea statuii īn viitor. ''Sper, īnsă, că la un moment dat, peste cāţiva ani de acum īnainte, sau poate după ce nu voi mai fi, dacă simţiţi īn continuare că merit, atunci sunt sigură că voi sta māndră īn marele nostru Capitoliu de Stat, ca un cetăţean recunoscător din Tennessee'', a scris cāntăreaţa născută īn acest stat.

Pānă atunci, Parton - care a donat anul trecut 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna īmpotriva coronavirusului - a declarat că intenţionează ''să īncerce să facă o treabă bună pentru ca acest stat să fie māndru''.

Parton a respins de asemenea de două ori Medalia Prezidenţială a Libertăţii, iniţial pentru că soţul ei era bolnav şi apoi pentru că nu voia să călătorească īn timpul pandemiei de COVID-19, după cum a declarat īndrăgita cāntăreaţă la īnceputul acestei luni pentru programul TV ''The Today Show''.

Deşi preşedintele Joe Biden a contactat-o cu privire la premiu, artista nu vrea să ''facă politică'', aşa a declarat că nu este sigură dacă va accepta distincţia. ''Nu lucrez pentru aceste premii'', a precizat ea. ''Ar fi frumos, dar nici nu sunt sigură că īl merit'', a spus artista cu referire la premiu.AGERPRES/(AS - autor: Dana Purgaru, editor: Mihaela Moise)