Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME   FAPTU' DIVERS

DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Japonia va organiza luni și marți īmpreună cu forțele americane și sud-coreene exerciții militare de detectare a rachetelor, au anunțat duminică responsabili japonezi, īntr-un context de amenințări balistice nord-coreene, transmite AFP.
Anunțul celui de-al șaselea exercițiu de acest gen la care participă celei trei țări cu īncepere din 2016 a fost făcut la mai puțin de două săptămāni după un nou tir efectuat de Phenian cu o rachetă balistică intercontinentală care s-a prăbușit īn mare īn largul coastelor Japoniei.
Exercițiile se vor desfășura īn apele din apropierea Japoniei, a făcut cunoscut ministrul nipon al apărării, Itsunori Onodera, vizitānd o garnizoană din nordul arhipelagului.
Ele urmăresc "antrenamentul īn urmărirea unui obiect și schimbul de informații īntre cele trei țări", a declarat sub acoperirea anonimatului un responsabil din cadrul Ministerului Apărării de la Tokyo.
Īn ultimii doi ani, tensiunile au crescut treptat īn regiune din cauza accelerării programelor nucleare și balistice ale Coreii de Nord, condamnate de comunitatea internațională, mai ales după ce īn septembrie Phenianul a realizat al șaselea test nuclear. AGERPRES/(AS — editor: Alic Mīrza, editor online: Adrian Dădārlat)