Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME   FAPTU' DIVERS

DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Washington - Actorul american Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu iubita sa spaniolă, Alejandra Silva, relatează ziarul spaniol ABC citat sāmbătă de EFE.
Protagonistul unor filme precum 'An Officer and a Gentleman, 'Pretty Woman' sau 'Cotton Club' va face un pas īnainte īn relaţia sa cu femeia de afaceri Alejandra Silva, originară din Galicia, pe care a cunoscut-o īn urmă cu trei ani īn oraşul italian Positano.
Este vorba de a treia căsătorie pentru veteranul actor īn vārstă de 68 de ani şi unul din frumoşii legendari ai Hollywoodului, după căsătoria cu fostul top-model Cindy Crawford şi anterior cu actriţa Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, īn vārstă de 18 ani.
La rāndul său, Alejandra Silva, 35 ani, a mai fost căsătorită cu magnatul minier Goving Friedland, cu care un copil Albert. Īn 2015, Richard Gere a venit īnsoţit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului 'Time out of Mind'.
Actorul şi activistul american susţine cauza Fundaţiei RAIS, sponsorizată de logodnica sa şi care sprijină persoanele fără adăpost.
Cu prilejul vizitei sale la Madrid, Richard Gere a avut o intervenţie īn faţa Senatului spaniol pentru a denunţa situaţia acestor persoane defavorizate şi a face cunoscută activitatea Fundaţiei RAIS.AGERPRES/(AS - editor: Mihaela Nicolaescu)