Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME   FAPTU' DIVERS

DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Atacantul brazilian Neymar a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani cu echipa franceză Paris Saint-Germain, care a achitat clubului spaniol FC Barcelona clauza de eliberare de 222 milioane de euro, ceea ce face din el cel mai scump transfer din istoria fotbalului, transmite AFP.

Neymar (25 ani) va susține o conferință de presă pe stadionul ''Parc des Princes'', vineri, la ora 14,30 (ora Romāniei), potrivit potrivit clubului francez.

Neymar va fi prezentat publicului sāmbătă, la ora 16,45 (ora Romāniei), īnaintea primului meci al parizienilor īn acest sezon de Ligue 1, acasă, cu nou-promovata Amiens (18,00).

''Sunt extrem de fericit că vin la Paris Saint-Germain. De la sosirea mea īn Europa, acest club a devenit unul dintre cele mai competitive și mai ambițioase. cea mai mare provocare, care m-a motivat de a mă alătura noilor coechipieri, este să ajut clubul să cāștige titluri la care visează suporterii săi. Ambiția clubului Paris Saint-Germain m-a sedus, la fel ca și pasiunea și energia pe care le suscită'', a afirmat jucătorul brazilian, īntr-un comunicat.
''Am petrecut patru ani īn Europa și sunt gata să fac față provocării. De azi, voi face totul pentru a ajuta echipa să cāștige, să deschid noi orizonturi pentru club și să facem fericiți milioanele de suporteri din toată lumea'', a mai spus Neymar.

La rāndul său, președintele clubului, qatarianul Nasse Al-Khelaifi, și-a manifestat bucuria imensă pentru realizarea transferului: ''Īl primim pe Neymar la PSG cu o imensă bucurie și o mare māndrie. Neymar Jr este azi unul dintre cei mai buni din fotbalul mondial. Cultura sa profundă a victoriei, forța sa de caracter și sensul său de leadership fac din el un mare jucător. Ne va aduce o energie foarte pozitivă''.
''Īn șase ani am construit un proiect ambițios care ne-a adus deja la cel mai īnalt nivel īn fotbalul național și european. Azi, prin sosirea lui Neymar Jr, am convingerea că ne vom apropia, cu susținerea fanilor noștri, de cele mai mari visuri ale noastre'', a mai spus șeful clubului parizian.

Reprezentanții lui Neymar au formalizat plecarea sa de la FC Barcelona după o zi (joi) de suspans, achitānd direct clubului catalan suma de 222 de milioane de euro, ''clauza de eliberare'' prevăzută īn contractul său.
''Īn această după-amiază (joi, n. red.) reprezentanții legali ai lui Neymar Jr. s-au prezentat la birourile clubului și au realizat plata a 222 milioane de euro, reprezentānd indemnizația de rupere unilaterală a contractului dintre cele două părți'', a anunțat clubul FC Barcelona, la cāteva ore după ce Liga spaniolă de fotbal a refuzat să valideze plata clauzei.

Clubul a indicat că va transmite la UEFA toate detaliile acestei operațiuni, pentru a ''determina responsabilitățile disciplinare ce decurg din acest caz''.

Īn mod normal, Neymar trebuia să plătească clauza la Liga spaniolă, iar aceasta să transfere suma clubului care vindea jucătorul, dar forul iberic a refuzat cecul primit joi dimineața.
Achiziționarea lui Neymar de către PSG a fost contestată de Liga spaniolă de fotbal. Președintele acestui for, Javier Tebas, a anunțat că va sesiza UEFA și va face o plāngere īmpotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor.

Tebas acuză Qatarul că injectează fonduri īn PSG, violānd astfel regulile fair play-ului financiar al UEFA și cele legate de concurența īn Uniunea Europeană.

UEFA a anunțat că va studia detaliile transferului pentru a se asigura că acesta respectă principiile fair play-ului financiar. AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)