Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME   FAPTU' DIVERS

DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Taipei - Zeci de mii de fani ai jocului Pokemon Go au invadat joi un parc din nordul Taiwanului, în încercarea de a captura numărul maxim de creaturi virtuale care populează acest joc pentru telefonul mobil bazat pe realitatea augmentată, potrivit AFP.
În oraşul Newtouri Taipei a fost amenajată o zonă Safari Pokemon Go, care va rămâne deschisă timp de patru zile şi unde sunt aşteptaţi jumătate de milion de participanţi.
Acest joc a înregistrat un succes planetar imediat după lansarea sa, în 2016, anul în care ''Pokemon Go'' a fost şi cea mai populară sintagmă căutată pe motorul online Google.
Principiul jocului constă în capturarea, cu ajutorul smartphone-ului, a unor creaturi virtuale ascunse în lumea reală şi care apar pe ecran datorită tehnologiei realităţii augmentate.
'Putem evada din oraş şi să vedem creaturile pe care le putem prinde. Este o modalitate de petrecere a timpului liber, dar este şi un mod de a face exerciţii fizice', a explicat Chuang Jung-chung, un pensionar de 66 de ani, venit împreună cu soţia şi un alt cuplu pentru a lua parte la vânătoarea de pokemoni.
Printre creaturile căutate, se numără Scarhino, care seamănă cu un scarabeu-rinocer, sau Zarbi, care seamănă cu o literă din alfabet dotată cu un ochi.
Pokemon Go a fost apreciat de anumite voci ca o modalitate de a motiva persoanele în vârstă să fie mai active.
Kaori Nishijima nu a ezitat să călătorească de la Tokyo, în speranţa de a prinde creaturi virtuale în Taiwan.
'Joc mult în Japonia. Cred că este benefic pentru sănătate (...), pentru că puteţi juca şi merge în acelaşi timp', a explicat pentru AFP cea care n-a ezitat, în ciuda temperaturilor ridicate, să îmbrace pelerina Pikachu.
Anul trecut, prima ediţie a safari-ului anual Pokemon Go a avut loc într-un parc din Tainan, în sud, atrăgând peste o jumătate de milion de pasionaţi timp de trei zile.
În Taiwan se înregistrează cel mai mare procent de jucători din lume, a declarat Hikaru Ray Adachi, directorul general al companiei Niantic, dezvoltatorul jocului, deţinut de o filială a gigantului japonez Nintendo.
'Pentru Pokemon şi Pokemon Go, Taiwanul este foarte important', a explicat el.AGERPRES/(AS-autor: Simona Tatu; editor: Mihaela Nicolaescu)