VIOREL RUSU
Sales Reprezentative / Serevicii Imobiliare in Toronto si Imprejurimi
  Tel: 416 877-6341       Email: vrusu.realtor@gmail.com

HOME  FAPTU' DIVERS

Acupunctura si Clinica de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale
- Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

Cea mai așteptată finală a Campionatelor Mondiale de atletism de la Londra, cea masculină de 100 m, a fost câștigată de americanul Justin Gatlin, cronometrat în 9sec92/100, urmat de compatriotul său Christian Coleman - 9sec94/100, marele favorit al spectatorilor și al specialiștilor, jamaicanul Usain Bolt, de 8 ori campion al lumii, obținând medalia de bronz, în 9sec.95/100.

Justin Gatlin, care a mai fost campion al lumii, în 2005, la 100 m și 200 m, dar a lipsit multă vreme, mai bine de 4 ani, în urma unor suspendări pentru dopaj, a revenit la 35 de ani în prim-planul acestei probe, dominată în ultimul deceniu de Usain Bolt, dar și de alți sprinteri jamaicani.

Cu un start slab, probabil din teamă de a nu repeta episodul de la CM de la Daegu, din 2011, când a fost descalificat pentru plecare prematură, Usain Bolt a pierdut 2-3 metri în prima parte a cursei, nemaiputând recupera pe final, un insucces primit, însă, cu simpatie de cei peste 50.000 de spectatori. Jamaicanul a anunțat înainte de aceste Mondiale că va fi ultimul concurs de atletism din cariera sa.

În proba feminină de 10.000 m, campioana olimpică și deținătoarea recordului lumii, etiopianca Almaz Ayana, s-a încoronat campioană mondială și în această probă, după ce la Beijing obținuse aurul la 5.000 m, după o cursă în care a depășit cu cel puțin un tur aproape toate adversarelor. Ayana a fost cronometrată în 30min.16sec32/100, depășind-o cu peste 45 de secunde pe medaliata cu argint, compatrioata ei Tirunesh Dibaba — 31sec02min.69/100, în timp ce medalia de bronz a revenit kenyencei Agnes Tirop, în 31min.03sec50/100.

Săritura în lungime masculin s-a încheiat cu victoria sud-africanului Luvo Mayonga, cu o săritură de 8,48 m, medalia de argint a revenit americanului Jarrion Lawson, cu 8,44 m, bronzul fiind câștigat de un alt atlet din Africa de Sud, Ruswahl Samsaai, cu 8,32 m. Unul dintre concurenții care evoluează sub drapel neutru, rusul Aleksandr Menkov, a terminat al 4-lea, cu 8,27 m.

La aruncarea discului masculin, lituanianul Andrius Gudzius și-a adjudecat titlul mondial la doar 2 centimetri distanță de ocupantul locului secund, o victorie pe cât de spectaculoasă, pe atât de surprinzătoare. Noul campion al lumii a cucerit medalia de aur cu 69,21 m, urmat de suedezul Daniel Stahl — 69,19 m, în timp ce medalia de bronz a fost câștigată de americanul Mason Finley — 68,03 m.

Neașteptată a fost în această probă absența de pe podium a aruncătorilor polonezi, care au dominat calificările, deținătorul titlului, de la Beijing-2015, vicecampion olimpic Piotr Malachowski, clasându-se acum doar pe locul 5, cu 65,24 m.

Duminică, în ziua a treia a competiției, Andrei Gag va concura în finala probei de aruncarea greutății, în care s-a calificat sâmbătă, cu al 11-lea rezultat (va intra în arenă în reuniunea de seară), iar dimineață sunt programați alți atleți români — maratonistul Marius Ionescu și maratonistele Paula Todoran și Liliana Dragomir, precum și, pe pista Stadionului Olimpic, Bianca Răzor, la 400 m plat.  AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Daniela Juncu)