VIOREL RUSU
Sales Reprezentative / Serevicii Imobiliare in Toronto si Imprejurimi
  Tel: 416 877-6341       Email: vrusu.realtor@gmail.com

HOME  FAPTU' DIVERS

Washington - Cāntăreaţa Katy Perry a confirmat vineri că s-a logodit cu actorul Orlando Bloom de Valentine's Day, după o relaţie de trei ani, relatează Mail Online şi Press Association.
Cāntăreaţa de 34 de ani şi actorul de 42 de ani au postat aceeaşi fotografie pe Instagram, pe degetul lui Perry putāndu-se vedea un inel mare cu pietre albe şi roz iar pe fundal o cameră plină de baloane roşii īn formă de inimă.
Mama lui Katy, Mary Hudson, a confirmat informaţia pe Facebook, postānd imagini ale propunerii emoţionante alături de mesajul: 'uitaţi cine s-a logodit aseară'.
Katy Perry şi Orlando se află īntr-o relaţie din ianuarie 2016, īnsă au discutat rareori īn public despre legătura lor.
Cāntăreaţa americană a mai fost căsătorită cu comediantul britanic Russell Brand, reluānd legătura cu acesta īn octombrie 2010, īnsă s-au despărţit 14 luni mai tārziu.
Orlando Bloom, care a fost căsătorit cu supermodelul Miranda Kerr īn perioada 2010-2013 şi cu care are un băieţel de 8 ani, a devenit extrem de cunoscut pentru rolul din trilogia 'Lord of the Rings' şi cel din seria 'Pirates of the Caribbean'.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Moise, editor: Codruţ Bălu)