Dr. Tudor Dabuleanu - Dr. Emilia Nicola - Dr. Mary Dabuleanu - Dr. Valentin Dabuleanu / Tel: 416 222-5055

HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

Dr. Tudor Dabuleanu
Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu 
Dr. Valentin Dabuleanu
- Dental exams to make sure your smile is healthy; - Preventive dentistry so small problems don’t become large ones; - Family dental care for patients of all ages from kids to seniors; - Implant dentistry - permanent replacements for a missing tooth or teeth; - Cosmetic dentistry for a more brilliant, youthful looking smile; - Treatment of gum disease - the major cause of tooth loss in adults; - Interceptive Orthodontics; - Crowns  and  bridges - solutions for lost or demaged  teeth NEW:    Digital X-Rays (up to 1/10 the radiation of regular X-Rays
Non - Metal complete mouth restaurations (Bridges, Crowns) Interactive computer based consultations
together with imaging and animation

Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto
Tel: 416 222-5055

Hong Kong - Guvernul de la Hong Kong a anunţat vineri că spectacolul de artificii planificat pentru celebrarea Anului Nou Chinezesc, marcând intrarea în Anul Bivolului, vor fi anulate din cauza pandemiei de coronavirus, informează DPA.
Este pentru al doilea an consecutiv când evenimentul este anulat, festivităţile din 2020 fiind sistate din cauza protestelor de stradă.
Manifestările prilejuite de Anul Nou Chinezesc, care au loc în multe ţări asiatice şi în comunităţi chinezeşti din diverse locuri de pe glob, vor fi cel mai probabil restrânse anul acesta din cauza restricţiilor de călătorie impuse de pandemia de coronavirus.
Festivalul Primăverii, cum mai este denumit Anul Nou în China, este celebru pentru declanşarea celei mai ample migraţii umane din lume, când trei miliarde de persoane traversează ţara ca să se alăture familiilor lor, mulţi dintre aceştia parcurgând distanţe lungi cu autobuzul sau trenul.
Spectacolul de artificii din Hong Kong prilejuit de Anul Nou Chinezesc, care luminează panorama oraşului şi Victoria Harbour, este totodată un eveniment popular pentru turişti.
Cu toate acestea, numărul persoanelor care călătoresc spre Hong Kong a scăzut, iar vineri, Consiliul pentru Turism a anunţat o scădere de 93% a numărului turiştilor care au intrat în ţară anul trecut în comparaţie cu 2019.
Oraşul continuă să intensifice măsurile restrictive în timp ce se luptă să ţină sub control cel mai recent val al pandemiei.
Călătorii care intră în ţară, inclusiv rezidenţii din Hong Kong, trebuie să petreacă o perioadă de 21 de zile în carantină într-un hotel.
Hong Kong a înregistrat până în prezent 9.453 de cazuri confirmate de COVID-19 şi a raportat 161 de decese.AGERPRES/(AS-autor: Simona Tatu, editor: Mariana Ionescu)