VIOREL RUSU
Sales Reprezentative / Serevicii Imobiliare in Toronto si Imprejurimi
  Tel: 416 877-6341       Email: vrusu.realtor@gmail.com

HOME  FAPTU' DIVERS

Dr. Tudor Dabuleanu
Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu 
Dr. Valentin Dabuleanu
- Dental exams to make sure your smile is healthy; - Preventive dentistry so small problems don’t become large ones; - Family dental care for patients of all ages from kids to seniors; - Implant dentistry - permanent replacements for a missing tooth or teeth; - Cosmetic dentistry for a more brilliant, youthful looking smile; - Treatment of gum disease - the major cause of tooth loss in adults; - Interceptive Orthodontics; - Crowns  and  bridges - solutions for lost or demaged  teeth NEW:    Digital X-Rays (up to 1/10 the radiation of regular X-Rays
Non - Metal complete mouth restaurations (Bridges, Crowns) Interactive computer based consultations
together with imaging and animation

Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto
Tel: 416 222-5055

Un tânăr care fusese înjunghiat și ars de viu, la 20 mai, în cursul unei manifestații împotriva președintelui socialist Nicolas Maduro a decedat duminică din cauza rănilor, ridicând bilanțul celor peste două luni de proteste la 65 de morți, relatează AFP.
Orlando Figuera, 22 de ani, a murit la spitalul unde i se acordau îngrijiri pentru arsuri grave, a anunțat Parchetul pe Twitter, adăugând că ancheta va continua pentru a stabili circumstanțele agresiunii sale.
"Orlando Figuera tocmai a încetat din viață din cauza unui stop cardio-respirator, înjunghiat și ars de viu de indivizi înnebuniți de ură la Altamira (la est de Caracas)", a scris la rândul său pe Twitter ministrul comunicațiilor, Ernesto Villegas.
Nicolas Maduro afirmase cu prilejul publicării înregistrărilor video ce ar fi arătat scena respectivă că tânărul a fost ucis de opozanți care credeau că este pro-chavist (de la numele fostului președinte Hugo Chavez al cărui moștenitor politic este Maduro), comparându-i pe agresori, până în prezent neidentificați, cu "teroriștii din rândul grupării Stat Islamic".
Procurorul general al Venezuelei, Luisa Ortega, și-a exprimat îndoiala cu privire la autenticitatea înregistrărilor video pe care le-a calificat ca fiind "vulgare" și "manipulate".
Opoziția, care cere plecarea lui Nicolas Maduro, a lansat de la 1 aprilie o mișcare de protest în această țară petrolieră aflată într-o gravă criză politică și economică și unde numeroși locuitori suferă din cauza lipsei alimentelor.
Aceasta s-a tradus în stradă prin numeroase manifestații care au devenit violente și au făcut 65 de morți și peste o mie de răniți, potrivit Parchetului. Aproape 3.000 de persoane au fost arestate, a făcut cunoscut ONG-ul venezuelean pentru apărarea drepturilor omului Foro Penal. AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza, editor online: Adrian Dădârlat)