VIOREL RUSU
Sales Reprezentative / Serevicii Imobiliare in Toronto si Imprejurimi
  Tel: 416 877-6341       Email: vrusu.realtor@gmail.com

HOME  FAPTU' DIVERS

Dr. Tudor Dabuleanu
Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu 
Dr. Valentin Dabuleanu
- Dental exams to make sure your smile is healthy; - Preventive dentistry so small problems don’t become large ones; - Family dental care for patients of all ages from kids to seniors; - Implant dentistry - permanent replacements for a missing tooth or teeth; - Cosmetic dentistry for a more brilliant, youthful looking smile; - Treatment of gum disease - the major cause of tooth loss in adults; - Interceptive Orthodontics; - Crowns  and  bridges - solutions for lost or demaged  teeth NEW:    Digital X-Rays (up to 1/10 the radiation of regular X-Rays
Non - Metal complete mouth restaurations (Bridges, Crowns) Interactive computer based consultations
together with imaging and animation

Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto
Tel: 416 222-5055

"Încoronarea lui Gatlin, o catastrofă pentru atletism?", aceasta este întrebarea pe care și-o pune, chiar din titlu, un comentator al Agenției France Presse consacrat victoriei sprinterului american în proba de 100 m a Campionatelor Mondiale de atletism de la Londra, disputată sâmbătă seara pe Stadionul Olimpic.

"Preluând succesiunea superstarului Usain Bolt pe tronul mondial la 100 m, recalificatul Justin Gatlin, suspendat pentru dopaj între 2006 și 2010, a aruncat un val de gheață pe lumea atletismului, care visa la o altă trecere de ștafetă pentru a readuce strălucirea pe imaginea murdărită de atâtea scandaluri. Fluierăturile publicului londonez, care au însoțit sâmbătă victoria americanului de 35 de ani stau mărturie a tulburării și stării de nemulțumire cauzate de această reapariție, cea a unui sprinter prins de patrula antidoping de 2 ori în timpul carierei sale, pentru uz de amfetamină în 2001 și testosteron în 2006", scrie agenția.

AFP notează în continuare: "Retragerea lui Bolt, campion de excepție, cu un CV fără pată, nici bănuială, era așteptată să deschidă o nouă eră și să fie ocazia de a descoperi o generație neprihănită, departe de orice polemică. Și a venit figura unui bărbat asociat celor mai urâte momente ale acestui sport care se află acum în fruntea afișului, într-o vreme în care atletismul nu contenește să gireze consecințele raportului McLaren, care a relevat un vast sistem de dopaj instituționalizat în Rusia și a dus la suspendarea țării de către IAAF în noiembrie 2015. Succesul păcătosului Gatlin în proba-regină nu este defel cea mai bună publicitate pentru sportul olimpic nr. 1".  AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)