TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations) Membru ATIO si CTTIC Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort
LUCIAN EFANOV   TEL: 416-587-6603  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

 HOME  FAPTU' DIVERS 

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC

Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

  TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

Dr. Tudor Dabuleanu
Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu 
Dr. Valentin Dabuleanu
- Dental exams to make sure your smile is healthy; - Preventive dentistry so small problems don’t become large ones; - Family dental care for patients of all ages from kids to seniors; - Implant dentistry - permanent replacements for a missing tooth or teeth; - Cosmetic dentistry for a more brilliant, youthful looking smile; - Treatment of gum disease - the major cause of tooth loss in adults; - Interceptive Orthodontics; - Crowns  and  bridges - solutions for lost or demaged  teeth NEW:    Digital X-Rays (up to 1/10 the radiation of regular X-Rays
Non - Metal complete mouth restaurations (Bridges, Crowns) Interactive computer based consultations
together with imaging and animation

Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto
Tel: 416 222-5055

Washington - Preşedintele american Donald Trump l-a decorat joi pe legendarul actor Jon Voight, unul dintre puţinii săi susţinători de la Hollywood, cu Medalia naţională pentu arte, potrivit AFP.
'Sunteţi un artist fantastic', a spus Trump cu ocazia unei ceremonii la Casa Albă. 'Jon este un actor de o profunzime extraordinară (...) şi se pare că este cineva pe care îl îndrăgesc foarte mult', a adăugat acesta.
Actorul în vârstă de 80 de ani, tatăl actriţei Angelina Jolie, a devenit celebru după rolul din ''Midnight Cowboy'' (1969), alături de Dustin Hoffman.
'Ce film fantastic!'', a exclamat preşedintele american în momentul în care coloana sonoră a peliculei a răsunat în saloanele de la Casa Albă.
Ulterior, actorul l-a însoţit pe Trump şi pe prima doamnă la baza aeriană Dover, în Delaware, pentru a asista la ceremonia de repatriere a celor doi soldaţi americani decedaţi miercuri în Afganistan în urma prăbuşirii unui elicopter.
Jon Voight este cunoscut şi pentru rolul din pelicula ''Delivrance'' (1972), alături de Burt Reynolds. A fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor în 1978 pentru ''Coming Home''.
Când, în primăvara anului 2016, şi-a anunţat susţinerea pentru Trump, aflat atunci în campanie electorală, actorul nu a ezitat să-l elogieze pe magnatul imobiliar. 'Eu, Jon Voight, afirm fără ezitare că Donald este amuzant, jucăuş şi expresiv, dar mai presus decât orice, este onest'.
Actorul şi-a reafirmat, în mai multe rânduri, sprijinul necondiţionat pentru miliardarul republican, afirmând chiar, în mai 2019, că este ''cel mai mare preşedinte american de la Abraham Lincoln''.
Decorarea personalităţilor din lumea artelor a fost o tradiţie în timpul celor două mandate ale lui Barack Obama, dar este pentru prima dată când Donald Trump face un astfel de demers de la preluarea mandatului, în ianuarie 2017. AGERPRES/(AS-autor: Simona Tatu, editor: Mariana Ionescu)