Mihaela Nitescu - Top 10%  ROYAL LePAGE Realtors in Ontario

Agent imobiliar, B. Sc. Eng. 14 ani experienta.

Va ganditi sa vindeti sau sa cumparati? - Sunati-ma! Comision redus la vanzare!
Tel: 416 - 999-6903  Email: mnitescu@trebnet.com

 HOME  FAPTU' DIVERS 

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC

Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

  TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

Dr. Tudor Dabuleanu
Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu 
Dr. Valentin Dabuleanu
- Dental exams to make sure your smile is healthy; - Preventive dentistry so small problems don’t become large ones; - Family dental care for patients of all ages from kids to seniors; - Implant dentistry - permanent replacements for a missing tooth or teeth; - Cosmetic dentistry for a more brilliant, youthful looking smile; - Treatment of gum disease - the major cause of tooth loss in adults; - Interceptive Orthodontics; - Crowns  and  bridges - solutions for lost or demaged  teeth NEW:    Digital X-Rays (up to 1/10 the radiation of regular X-Rays
Non - Metal complete mouth restaurations (Bridges, Crowns) Interactive computer based consultations
together with imaging and animation

Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto
Tel: 416 222-5055

Franța și-a păstrat în 2016 poziția de cea mai vizitată țară din lume, urmată la egalitate de SUA și Spania, potrivit cifrelor publicate miercuri de Organizația Mondială a Turismului (OMT), informează AFP.

Conform acestor cifre, Franța a găzduit 82,6 milioane de vizitatori în 2016, în scădere cu peste 2% comparativ cu 2015. Scăderea numărului de turiști era de așteptat, având în vedere atentatele teroriste care au lovit Franța, însă cifrele OMT arată că scăderea nu a fost atât de mare pe cât preconizau analiștii.

După Franța urmează SUA, unde numărul de turiști a scăzut cu 3%, până la 75,61 milioane de vizitatori în 2016, și Spania, unde numărul sosirilor de turiști a crescut cu peste 10%, până la 75,56 milioane de vizitatori. Creșterea de două cifre a industriei turistice din Spania se datorează, în parte, și diminuării numărului de vizitatori care evită destinații, precum Turcia, Egiptul sau nordul Africii pentru vacanțele estivale.

Pe locurile următoare se situează: China (59,3 milioane de vizitatori), Italia (52,4 milioane de vizitatori), Marea Britanie, Germania, Mexic, Thailanda și Turcia. OMT a realizat acest clasament pe baza datelor privind numărul de vizitatori care au petrecut cel puțin o noapte în țara respectivă.

Dacă se iau în calcul veniturile realizate în urma turismului, pe primul loc în lume se situează SUA, cu 206 miliarde de dolari (173 miliarde de euro) în 2016, precizează OMT. Pe locul secund se situează Spania, cu aproximativ 60 de miliarde de dolari, în creștere cu 6,7%, comparativ cu 2015, urmată de Thailanda și China.

În acest clasament, Franța se situează abia pe locul cinci, cu 42 miliarde de dolari, chiar dacă a urcat o poziție comparativ cu 2015. În schimb, Marea Britanie a căzut de pe locul trei pe locul șase, din cauza deprecierii lirei în raport cu dolarul, după referendumul în favoarea ieșirii din Uniunea Europeană, explică OMT.  AGERPRES/(AS — autor: Constantin Balaban, editor: Oana Tilică, editor online: Anda Badea)