HOME  

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC
Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

 TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

Londra - Activista pakistaneză pentru drepturile femeilor Malala Yousafzai, care a supravieţuit unui atac al talibanilor pakistanezi în 2012, s-a căsătorit marţi la Birmingham, în centrul Angliei, a anunţat aceasta pe reţelele de socializare, potrivit AFP.
               
'Azi este o zi preţioasă din viaţa mea. Asser şi cu mine ne-am unit destinele pentru a fi parteneri pe viaţă', a scris ea pe Twitter, însoţind postarea de o fotografie cu ea şi cu noul ei soţ în ziua nunţii lor.
               
'Am organizat o ceremonie nikah restrânsă acasă, în Birmingham, împreună cu familiile noastre. Vă rugăm trimiteţi-ne rugăciunile voastre. Suntem încântaţi să pornim împreună în călătoria ce va urma', a adăugat câştigătoarea Premiului Nobel pentru Pace 2014.
               
Nikah-ul este o formă de contract de căsătorie islamică.
               
Malala a scăpat în 2012 dintr-un atac comis de talibanii pakistanezi. Jihadiştii grupării Tehreek-e-Taliban Pakistan (TTP) au dat buzna în autobuzul şcolar care o ducea acasă, în valea râului Swat (nord-vest), şi au împuşcat-o în cap.
               
Malala, acum în vârstă de 24 de ani, a devenit de atunci un simbol global al drepturilor fetelor la educaţie. Ea locuieşte în Marea Britanie împreună cu familia ei şi este absolventă a prestigioasei Universităţi Oxford.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu)