ANDREI TEODOSIU, B.Mus,B Ed.   Agent Imobiliar
REAL ESTATE SINCE 1988
La dispozitia comunitatii romane in intregul GTA cu pofesionalism si totala dedicatie de peste 26 de ani. Sutton West Realty, Inc., Brokerage. Direct Line: (416) 505-9553

 
HOME   FAPTU' DIVERS 

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC
Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

 TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

ANDREI TEODOSIU, B.Mus,B Ed.
Agent Imobiliar

REAL ESTATE SINCE 1988

La dispozitia comunitatii romane in intregul GTA cu pofesionalism si totala dedicatie de peste 26 de ani

Sutton West Realty, Inc., Brokerage
Office: (416) 229-1010 
Direct Line: (416) 505-9553
Email: ateodosiu@trebnet.com
www.teodosiu.com

Moscova - Mausoleul lui Vladimir Lenin, închis timp de două luni pentru lucrările periodice de conservare a mumiei fondatorului statului sovietic, va fi redeschis publicului miercuri dimineaţă, relatează EFE.
Anunţul a fost făcut de Serviciul Federal de Protecţie (FSO) al Rusiei, responsabil cu securitatea înalţilor demnitari ai ţării şi sub a cărui jurisdicţie se află mausoleul situat în Piaţa Roşie şi unde, din 1924, este expus trupul îmbălsămat al liderului bolşevic.
FSO nu a publicat detalii despre caracterul 'lucrărilor profilactice de rutină' realizate în mausoleu care poate fi vizitat în zilele de marţi, miercuri, joi şi sâmbătă între orele 10:00 şi 13.00.
La fiecare doi ani, specialişti ai Centrului de Biotehnologie din subordinea Institutului de Plante Aromatice şi Medicinale din cadrul Academiei de Ştiinţe a Rusiei efectuează o serie de proceduri biochimice pentru conservarea mumiei lui Lenin.
Cercetătorii ruşi asigură că graţie noilor tehnologii corpul lui Lenin poate fi conservat practic pentru o perioadă nedefinită.
În 2013, mausoleul a fost supus unei ample renovări pentru a corecta o înclinaţie apărută la fundaţie.
Lenin nu a lăsat testament iar văduva sa, Nadejda Krupskaya, s-a opus expunerii trupului acestuia, precizând că soţul ei ar fi dorit să se odihnească alături de mama şi de fratele său în cimitirul memorial Volkovskoye din Sankt Petersburg.AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruţ Bălu)