ANDREI TEODOSIU, B.Mus,B Ed.   Agent Imobiliar
REAL ESTATE SINCE 1988
La dispozitia comunitatii romane in intregul GTA cu pofesionalism si totala dedicatie de peste 26 de ani. Sutton West Realty, Inc., Brokerage. Direct Line: (416) 505-9553

 
HOME   FAPTU' DIVERS 

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC
Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

 TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

ANDREI TEODOSIU, B.Mus,B Ed.
Agent Imobiliar

REAL ESTATE SINCE 1988

La dispozitia comunitatii romane in intregul GTA cu pofesionalism si totala dedicatie de peste 26 de ani

Sutton West Realty, Inc., Brokerage
Office: (416) 229-1010 
Direct Line: (416) 505-9553
Email: ateodosiu@trebnet.com
www.teodosiu.com

Washington - Compania cu oferte de cazare în locuinţe personale Airbnb a anunţat joi un pachet de vacanţă ce recreează călătoriile din cartea lui Jules Verne, 'Ocolul Pământului în 80 de Zile', pentru suma de 5.000 de dolari care include transportul cazarea şi mâncarea, relatează EFE.
Propunerea turistică face parte din noul serviciu al platformei intitulat Airbnb Adventures - o extindere a serviciului deja existent Airbnb Experiences axat pe vânzarea de pachete ce includ şi alte activităţi - folosind reţeaua sa extinsă de cazare în întreaga lume.
Urmând paşii lui Phileas Fogg şi a ajutorului său Jean Passepartout, participanţii vor pleca din Londra la 1 septembrie anul acesta şi vor face înconjurul globului străbătând în total 18 ţări pentru a se întoarce în capitala britanică la 19 noiembrie, după exact 80 de zile.
Mijloacele de transport vor include avionul, vasul, elicopterul, automobilul şi cel puţin un traseu cu balonul iar ţările vizitate vor fi Marea Britanie, România, Uzbekistan, Egipt, Iordania, Etiopia, Kenya, Nepal, Butan, Thailanda, China, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, SUA, Ecuador, Chile şi Islanda.
În afară de traseu, cazare şi mâncare pachetul turistic include activităţi şi vizite în fiecare din ţările vizitate, de exemplu un voiaj în insulele Galápagos în Ecuador, o croazieră pe Nil în Egipt şi excursii în Australia.
Preţul de 5.000 de dolari nu include însă zborul spre şi dinspre Londra (în cazul în care nu se locuieşte în acest oraş) iar cei care vor să se înscrie pot face o cerere online începând din 20 iunie, deşi compania nu a anunţat câte locuri va depune la dispoziţie şi nici dacă le va suplimenta în caz de depăşire a ofertei.
'La fel ca în celebrul roman al lui Jules Verne, 'Ocolul Pământului în 80 de Zile' călătoria începe şi se încheie la Londra dar, spre deosebire de protagoniştii cărţii, miza care este în joc este şansa de a participa la cea mai importantă călătorie a vieţii tale', notează compania cu sediul la San Francisco (California,SUA).AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruţ Bălu)