HOME   FAPTU' DIVERS 

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC
Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

 TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

New York - Instanţa de judecată i-a refuzat joi solicitarea lui Harvey Weinstein de mutare a procesului īn afara New York-ului, mogulul de la Hollywood invocānd faptul că procesul său nu se va desfăşura īn mod corect din cauza mediatizării excesive, transmite DPA.
Solicitarea lui Weinstein a fost respinsă printr-un ordin succint, format din trei paragrafe, emis de cinci judecători de la Curtea de Apel a statului New York, fără a se oferi vreo explicaţie.
Avocaţii lui Harvey Weinstein doreau mutarea procesului īn Albany sau Long Island, invocānd 'atmosfera de circ mediatic' şi 'isteria' provocată de media la New York.
Procesul lui Weinstein, 67 de ani, va īncepe la o instanţă din Manhattan la 6 ianuarie. El este acuzat că a violat o femeie īn 2013 şi că a forţat o alta să īntreţină relaţii sexuale īn 2006.
Īnceperea procesului său a fost amānată cu 4 luni pentru ca procurorii să poată contacta şi chema să depună mărturie o a treia femeie, ce ar fi fost violată de Weinstein īn 1993.
Celebrul producător de film a pledat nevinovat şi este īn libertate, īn aşteptarea procesului, după ce a plătit o cauţiune de 1 milion de dolari. El a susţinut că toate aceste relaţii sexuale au fost consensuale.
Aproximativ 70 de femei, printre care şi o serie de actriţe celebre, l-au acuzat pe Weinstein de abuzuri sau hărţuire sexuală.AGERPRES/(AS - autor: Codruţ Bălu, editor: Mihaela Moise)