HOME  

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC
Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

 TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

Beijing - Un pui de lup arctic clonat a fost expus publicului la o grădină zoologică din oraşul chinez Harbin, din nord-estul ţării, relatează dpa.
Puiul, pe nume Maya, a fost creat din celule ale pielii prelevate de la un lup arctic sălbatic din Canada şi a fost născut de un câine beagle surogat, a anunţat joi agenţia de presă chineză Xinhua.
Puiul de lup, care a împlinit 3 luni, este sănătos şi trăieşte alături de mama sa surogat la gradina zoologică Polarland.
'Tehnologia clonării este o modalitate eficientă de a proteja diversitatea genelor şi pentru a creşte populaţia', a declarat cercetătorul chinez Lai Liangxue de la Institutul de Biomedicină şi Sănătate din Guangzhou.
Un al doilea lup arctic clonat urmează să se nască în curând.
Cunoscut şi sub denumirea de lup alb sau lup polar, animalul aparţine familiei canine. Lupul arctic este originar din nordul Canadei şi Groenlanda şi nu este o specie pe cale de dispariţie.
Clonarea este un proces care produce indivizi identici genetic, fără modificare genetică.AGERPRES