HOME   FAPTU' DIVERS 

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC
Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

 TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

Washington - Aflat de două săptămāni la conducerea box-office-ului nord-american, 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw', primul spin-off din celebra saga de acţiune dedicată curselor de maşini, a cedat īn acest weekend prima poziţie băieţilor răi din 'Good Boys', potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, citată de AFP.
Această comedie estivală, produsă de studiourile Universal, a obţinut 21 de milioane de dolari de vineri pānă duminică īn primul său weekend īn cinematografele din Statele Unite şi Canada.
La douăzeci de ani după 'American Pie', 'Good Boys' urmăreşte peripeţiile unui trio de băieţi de clasa a şasea, īn īncercarea lor de a-şi īncepe viaţa sexuală.
Cea mai recentă tranşă a francizei 'Fast & Furios', coboară un loc, pe poziţia a doua, cu 14,1 milioane de dolari īncasaţi īn trei zile. Dwayne Johnson şi Jason Statham īl īnfruntă pe Idris Elba īn acest spectaculos film realizat de David Leitch (cunoscut pentru 'Deadpool 2' din 2018) īn care joacă, de asemenea, Vanessa Kirby şi actriţa mexicană Eiza Gonzįlez.
Pe poziţia a treia, īn cădere un loc, regăsim 'The Lion King', adaptarea live-action a peliculei clasice de animaţie a studiourilor Disney, cu īncasări de 11,9 milioane de dolari īn weekend - mai aproape de pragul de jumătate de miliard, de la lansarea sa īn urmă cu 5 săptămāni.
Poziţia a patra revine animaţiei 'The Angry Birds Movie 2', cu īncasări de 10,5 milioane de dolari, semnificativ mai modeste decāt cele 38,2 milioane de dolari obţinute la debut de primul 'Angry Birds'.
Pe locul al doilea īn weekend-ul precedent, 'Scary Stories to Tell in the Dark', un film de groază regizat de norvegianul André Ovredal, la a cărei producţie a contribuit reputatul Guillermo del Toro, cade pe locul al cincilea īn acest weekend, cu īncasări de 10,1 milioane de dolari.
Cu o distribuţie foarte tānără aproape necunoscută de marele public, filmul este o ecranizare a povestirilor lui Alvin Schwartz, ilustrate de Stephen Gammell, care se axează asupra unui grup de adolescenţi care după ce au citit mai multe poveşti lugrube, găsite īntr-o casă abandonată, constată că acestea prind viaţă.AGERPRES/(AS - autor: Ana Bīgu, editor: Codruţ Bălu)