HOME   FAPTU' DIVERS 

TRADUCERI AUTORIZATE
(Certified Translations)
Membru ATIO si CTTIC
Diploma si Foaie Matricola - Adeverinte
Certificat Nastere - Casatorie - Cazier - Divort

LUCIAN EFANOV

 TEL: 416-587-6603 
  Fax: 905-619-9345  
website: www.pstranslations.ca
email: info@pstranslations.ca
Specializat in acte de echivalare studii pentru Ontario College of Teachers - Medical Council si Professional Engineers of Ontario

Washington - Brandul american de lenjerie Victoria's Secret a anunţat vineri că emblematica sa defilare, care adună milioane de telespectatori, nu va avea loc anul acesta, brandul dorind să-şi modifice strategia de marketing, īn urma unor polemici şi a rezultatelor sub aşteptări, relatează AFP.
'Vom comunica cu clienţii noştri, īnsă nu va fi la fel de important ca defilarea', a anunţat Stuart Burgdoerfer, directorul financiar al companiei-mamă L Brands, īntr-o teleconferinţă cu analişti financiari cu privire la rezultatele celui de-al treilea trimestru.
Vānzările Victoria's Secret continuă să scadă după un an deja dificil īn 2018. Ele includ īn special rezultatele celui de-al treilea trimestru al L Brands, care arată o pierdere netă de 252 milioane dolari, comparativ cu o pierdere de 43 milioane dolari īn aceeaşi perioadă a anului trecut.
'Dacă am văzut un impact specific asupra vānzărilor imediat după defilare? Răspunsul la această īntrebare este nu', a declarat Burgdoerfer.
'Este important să schimbăm politica de marketing a Victoria's Secret', a mai spus el, confirmānd că defilarea transmisă īncă din 1995 la televizor nu va avea o ediţie īn acest an.
Anul trecut, defilarea a lăsat loc unei distribuţii mai cosmopolite decāt de obicei pentru un brand criticat cu regularitate pentru lipsa diversităţii manechinelor sale. Īnsă, la cāteva zile după spectacol, directorul de marketing, Ed Razek, a respins categoric posibilitatea integrării manechinelor transgender şi a femeilor mai plinuţe īn defilare. Īn faţa controverselor apărute pe reţelele de socializare, Razek a fost nevoit să prezinte scuze publice.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Moise, editor: Ana Bīgu)